Zoki28

Members
 • Content Count

  88
 • Joined

 • Last visited

About Zoki28

 • Rank
  putnik kratkoprugaš

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Zoki28

  Viza za Tajland

  Hkg oko 400 eur 07.01-16.01, mozda malo manje oko 365 za neke datume. Ima za bangkok ali idem sa prijateljem kome je vadjenje vize problem tj nema mesta u pasosu, a oce u jos u prvoj nedelji januara da ide. Nista nije bilo ok osim ovoga. Svakako se neisplati cimati se, bolje 477 iz BG. Ima qatar za 450 iz bg https://www.kiwi.com/us/search/belgrade-serbia-250km,budapest-ferenc-liszt-international-budapest-hungary,sofia-sofia-bulgaria/bangkok-thailand/2019-01-02_2019-02-08/8-17?sortBy=price
 2. Zoki28

  Viza za Tajland

  Hvala. Trebalo bi da dobijem do kraja nedelje, zvao sam zakazali su, posto zaista jeste hitno. Pisalo 2-3 dana, mislio sam da ne moze istog dana ili za jedan dan ali moze. Super.
 3. Zoki28

  Viza za Tajland

  Hvala, to je korisna informacija. Zapravo nasao sam bolji let AMS-HKG, pa cu airasia-om dalje u maleziju, vijetnam i tajland. Medjutim nisam siguran da ce biti dovoljno vremena da dobijem vizu za tajland u Beogradu, posto treba da uzmem i malezijsku vizu a imam vremena samo do kraja nedelje. Da li je moguce da se uzme ta viza u Maleziji ili u Singapuru naprimer. Pretpostavljam da je neko uzimao.
 4. Zoki28

  Jeftine avio karte

  Amsterdam - Hong Kong oko 400 eur, swiss airlines. Npr 07.01.2019 - 16.01.2019 je oko 400 eur, ponekada cak i 365. Ovo je kratko ali ima mnogo drugih datuma u januaru i februaru.
 5. Zoki28

  Viza za Tajland

  Nasao sam povoljan let frankfurt - bangkok. Da li moze da se uzme npr i tranzitna i single viza odjednom npr? Ili 2 single. Mogao bih da trazim vize i u okolnim zemljama, ali ne bih bio siguran da mogu da se vratim nazad na povratni let u bangkok. Vidim da je airasia na DMK tj nije na BKK tako da ne moze nikakav trazit bez vise a pretpostavljam da sa tranzitnom vizom moze. hvala
 6. Zoki28

  Viza za SAD

  Znam, mislio sam da eventualno mozda posecujem neke od gradova samo na kratko izmedju letova samo ako uspem da dobijem turisticku vizu. Sa turistickom mozes da ostanes 6 meseci legalno ako hoces a sa tranzitnom 3 dana jel tako. Ali svakako moraju da paze u svakom slucaju kome daju. I tranzitna i turisticka su obicno multi entry, i izdaju se na 5+ godina jel tako? Nema razlike. Meni uglavnom viza treba za posecivanje zemalja u Juznoj Americi, vecina povoljnih letova ide preko USA. Tako da je jako bitno da je multi entry i bar 5 godina da vazi.
 7. Zoki28

  Viza za SAD

  Hvala. Mislio sam da je tranzitna viza uvek samo formalnost. Planirao sam da kupim kartu tek kada dobijem neku vizu bilo turisticku ili tranzitnu. A da napisem da mi viza treba uglavnom za tranzit ili da eventualno posecivanje gradova kroz koje prolazim.
 8. Zoki28

  Viza za SAD

  Nisam siguran da li da trazim tranzitnu vizu C1, ili turisticku B1. Da li sa tranzitnom nema problema cak i ako moram da promenim aerodrum, npr let ide do Los Angeles-a, odatle idem busom npr do San Francuska na sledeci let. Da li je to moguce sa tranzitnom ili mi treba turisticka viza. Takodje, zanima me da li je mnogo lakse dobiti tranzitnu vizu C1 or turisticke vize B1. Hvala
 9. Zoki28

  Jeftine avio karte

  Hvala, to sam uocio tek pre par minuta. I dalje je oko 1033 sto nije losa cena za tahiti, svega oko 900 eur, a tesko da moze da bude drasticno manje. https://www.kiwi.com/us/search/paris-france/fa-a-a-international-tahiti-french-polynesia/2018-12-10_2019-01-27/6-1
 10. Zoki28

  Jeftine avio karte

  Napomena: Preko USA. Tahiti oko 900 usd (Mislim da nisam video bolju ponudu za tahiti) - https://www.kiwi.com/us/search/fa-a-a-international-tahiti-french-polynesia/paris-france/2018-12-10_2019-01-27/6-17
 11. Aha, ima za oko 100 za random datume ali mi trebaju skoro pa fiksni datumi a tada je mnogo vise jer idem na let u istambul, tako da je najbolje nekim kopnenim prevozom.
 12. Koji je sada najpovoljniji nacin da se stigne do istambula tj do aerodruma u Istanbulu, sada kada najverovatnije vise ne postoji direktan voz Beograd Sofija? Znam da je najbrza kopnena varijanta da idem Nis Express busom do Sofije za oko 40 EUR, pa onda iz Sofije do istanbula open autobusom takodje za negde oko 40 EUR takodje, ali me zanima da li je moguce stici vozom, posto to izadje svega 60 eur sa Balkan FlexiPassom. Nije neka usteda, ali mi jos ostane jos i dan voznje. Video sam da je cela linija BG-Sofija je iscepkana na nekoliko delova, pa pretpostavljam ali nisam siguran da je to i dalje isti voz, samo da su podelili rute pa da moze da se stigne u Sofiju kao i ranije, i da se stigne na vreme na voz za Istanbul. Jesam li u pravu? I takodje bih voleo da znam da li treba osim flexipass postoji jos neka doplata na relaciji Sofija-Istanbul. Znam da najverovatnije nema nikakve doplate BG-SOF. Posto ako ima onda je bolje bez tog FlexiPass-a, onda standardno za 20 eur do Sofije, ako je i to dalje moguce pa onda busom.
 13. Meni su rekli iz konzulata u Becu da mogu dobiti vizu na aerorodrumu, ako dokazem da dolazim iz Srbije, ali verujem da se pre par godina desavalo da uprkos tome nekoga da ne puste na let. Posto mi se desilo da me zaustave na ukrcavanju cak i jednom kada sam isao u Dominikansku republiku, gde se takodje dobija viza po dolazku,, isti prevoznik. Jednom jesu drugi put nisu ... Btw, imas povoljnih lastminute preko tuifly (.com verzija) za pocetak februara - nemacka boavista/sal.
 14. Da li je neko skoro isao na Cape Verde skoro, posto nisam siguran da li moze da se uzme viza na aerodrumu ako dolazim iz Nemacke. Tj ne znam da li ce me pustiti na let Nemacka - Cape Verde. Viza moze da se uzme u konzulatu u Austriji npr ili Nemackoj, ali je i skuplje a jos je i cimanje.
 15. Zoki28

  Jeftine avio karte

  Nasao sam Amsterdam-Honolulu za oko 450 EUR. Link(momondo) Medjutim tih 450 EUR je jedino preko sajta budgetair.be, preko BritishAirways sajta je oko 800 EUR. Zanima me kako je moguce da taj sajt nudi popust od skoro 50%? Da li je neko kupovao karte u takvim okolnostima sa tih sajtova? Deluje kao greska. Uobicajeno sto vidim je da je cena karte preko agencja obicno par EUR manja nego cena na sajtu avio kompanije .. tako da je uvek bolje preko avio kompanije, dok sada nije tako.