Sign in to follow this  
Followers 0

VIZA ŠVAJCARSKA

2 posts in this topic

Pozdrav svima, imam SRB pasos i imam 23 godine. Zelim da idem da radim i zivim u Svajcarskoj legalno (brak za papire nije opcija to ne zelim). Imam polozeno za kamion. Imam poslodavca u Cirihu koji je rekao da zeli da me zaposli kao vozaca kamiona u njegovoj firmi tj. da preda zahtijev za vizu za mene. Imam odlicno poznavanje Engleskog jezika a Njemacki ne znam ali je on rekao da to nije problem. Jedni kazu da su vozaci deficitarno zanimanje u CH dok drugi kazu da nisu. Pa me zanima ako neko ima iskustva oko Svajcarske vize da mi kaze imam li sanse da dobijem vizu nebitno mi je jel viza B ili L samo kakve su mi sanse za dobijanje? Hvala unaprijed!

Share this post


Link to post
Share on other sites
17 hours ago, Vozac123 said:

Pa me zanima ako neko ima iskustva oko Svajcarske vize da mi kaze imam li sanse da dobijem vizu nebitno mi je jel viza B ili L samo kakve su mi sanse za dobijanje? Hvala unaprijed!

Nemam ništa od ovoga, ali ako ti je poslodavac rekao da može da ti sredi papire onda ne bi trebalo da imaš problema. Poslodavci uglavnom znaju šta njihova država zahteva od papirologije za određena radna mesta. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0