Posted August 2, 2013 Ljudi,mi(devojka i ja) mislili da sutra navrnemo do Granade ako je to moguce,tj.ako ima mesta u kuci...ne znam kome da se obratimo...mi stopirali po evropi,evo krecemo na put kuci iz Lisabona i hteli bi malo da se druzimo sa vama...da li je to moguce Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 2, 2013 Moguće je, samo popunite formular i pročitajte kućni red na http://www.klubputnika.org/putnicka-kuca/granada/3681-prijave-i-kucni-red kako bismo vam poslali detalje Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 16, 2013 Ja samo da kazem da je u kuci katastrofa ...zamislite ogromna vecina spava na podu ima ljudi sa svih strana sveta, prica se i nekim nepoznatim jezicima ... Nema ni fena, pa čak ni pegle... Užas! Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 16, 2013 e pa Miloše drago mi je da užvaš Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 16, 2013 Hehe, rekoh i ovde Marku, pa da i zvanično izjavim: Drago mi je da kuća nije završila u Valensiji i izuzetno mi je drago da sam dobio priliku biti domaćin u ovom sjajnom gradu... Bez lažne skromnosti teško me je oduševiti, ali je to Granada u potpunosti uspela...pravi bajkovit grad, budi kreaciju i maštu... U svakom slučaju, jedna od onih zivotnih sotuacija kad vam je jako drago priznati da ste pogresili... Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 17, 2013 I meni je neizmerno drago sto sam bila deo te price(Putnicka kuca 2013) U žurbi nisam odgovorila na poslednje pitanje putnicke knjige da napisem nesto o putnickoj kuci,pa sad ovako javno da se zahvalim svima koji su ucestvovali u ovom fenomenalnom projektu .gif' alt='::'> Sjajna ideja i još bolja realizacija Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 21 Da li press kartica "prolazi" u Granadi i gde? Share this post Link to post Share on other sites