Sign in to follow this  
Followers 0

Kako do Anape ?

2 posts in this topic

Anapa , izletište na Crnom moru gdje vežina rusa dolazi ljeti. Želim posjetiti to mjesto , jer mi se geenralno sviđa taj dio Rusije a i pješćane plaže su fantastične.

Jedini let koji su mi predložili u agenciji je SArajevo-IStanbul-Krasnodar (430€) Od Krasnodara pretpostavljam ide voz ili bus do Anape.

Osim leta koji je relativno skup interesuje me smještaj. Ono što nudi booking.com i airbnb je skromno a skupo. PLaniram da ostanem do maksimuma važnosti vize od 30 dana. Da li neko poznaje neke stranice za pretragu smještaja i prijedlog boljeg prevoza ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Predlog boljeg prevoza, ne znam iz Bosne ali iz Beograda može da se nadje do Moskve oko 200€ povratna a iz Moskve imaš jeftine letove sa ruskom low cost kompanijom (pobeda) po 30€ gde god hoćeš na jug RU.

Što se tiče smeštaja, ja sam sve preko bookinga rezervisao, druge sajtove nemoj ni da tražiš, jeftinije online nećeš nigde naći. Može i airbnb.

Jeftinije je naravno da najdeš na licu mesta, ali ako ideš prvi put i ne znaš dobro ruski, ne bih tih savetovao da se upuštaš u to, pošto ćeš se više iscimati nego uštedeti.

Sent from my iPad using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0