Followers 0

Svi koji traže saputnike za grčko more 2018!

183 posts in this topic

Zdravo,

par, on 36 ona 26, za kraj maja/pocetak juna planiramo za Grcku. Nismo jos odlucili destinaciju, kao ni opciju prevoza i smjestaja, sve je otvoreno (kontinentalni dio, ne bismo ostrva). Iz Banja Luke smo ali svakako idemo preko Beograda. Ako nekom odgovara tajming, neka sibne poruku :smile:

Da li je neko zainteresovan za divlje kampovanje na Kritu sredinom juna? Planiram autobusom do Atine pa trajekt do Krita. Sa povratnom izadje sve ukupno 170 eura.  Inace, planiram da iznajmim automobil i svaki dan ili dva menjam lokaciju za kamp (uglavnom po plazama). Svratio bih i na Matala Beach festival koji krece 22 juna. Eto, ko je zainteresovan neka pise pa da vidimo dal bi se skapirali za ovako nesto.

Pozdrav

Ako je neko zainteresovan za letovanje posle 5-og Avgusta,Grcka,destinacija i termin po dogovoru nek se javi.Pozdrav

Meni je takodje potrebno drustvo za more pocetkom juna. 

Edited by BiljanaBg

Pozdrav svima! 

Pre 3 godine sam bio na Tasosu celu sezonu kao predstavnik turisticke agencije pa sam za svoje prijatelje napravio mapu sta je tamo dobro videti...elem, izvolite i zelim vam lep provod ukoliko svratite na Tasos..

Tasos

https://goo.gl/maps/gdJy7vi3QpJ2

P.s. U julu i avgustu ne pokusavajte bez unapred resenog smestaja, vrlo je tesko i skupo naci ad hoc, verujte da nije kao Halkidiki. I jos jedna stvar, Tasos je super u periodu prve tri nedelje septembra jer je voda jos uvek topla a manje turista i..naravno, jeftinije je :smile:

Ciao ciao

Skiatos ili Skopelos, druga polovina juna, avionom. Nisam vozac, pa bih obilazila ostrvo autobusom, ali sam i za varijantu rentiranja vozila, ako saputnik vozi. Opusten odmor.

On 18.5.2018. at 2:40 PM, BiljanaBg said:

Zdravo Zorana jesi našla drustvo za more? 

Zdravo Zorana jesi našla drustvo za more? 

On 26.3.2018. at 1:22 PM, Eurinoma said:

Da li je neko za putovanje u junu na more? Grčka. Ima povoljnih aranžmana. Godišnji moram da iskoristim do polovine juna, tako da dolazi u obzir varijanta koja bi bila do tad. Bila sam jednom u junu, bude malo hladnjikava voda ali je u principu ok. Ima aranžman za 130evra, 9 noćenja.
Ne smeta mi ni da je neko mlađi ni da je stariji. Samo da je prijateljski nastrojen i da je devojka. Nisam hrabra da idem sa nepoznatim muškarcem.  Možemo i da se razdvojimo na putovanju. 

Zovem se Zorana. Zivim u Beogradu. Imam 30 godina, fleksibilna sam.

Zdravo Zorana jesi našla drustvo za more? Pozdrav Biljana 54

Neko za more od 13.06.? Grcka? 

Zovem se Zorana. Zivim u Beogradu. Imam 31 godinu

Neko mojih godine 5, 6 godina stariji ili mladji. Zensko.

Edited by Eurinoma

Ja sam za odmor od 15.06.18. gde god u Grčkoj osim gde sam bio. To ću već reći ako odgovoriše.

Ja sam za odmor od 15.06.18. gde god u Grčkoj osim gde sam bio. To ću već reći ako odgovorite.

Grčka od 26. avgusta 2018. Olympic Beach, uplaćen studio, prevoz automobilom, saputnica.

Neko za more Grcka(osim Halkidikija) kraj Avg ili pocetak Sept.Pederi stop!

Cao, sa drustvom se ne mogu uklopiti neki ne mogu zaradi termini neki zaradi finansie i tako... 

planiram Kavos, Zakintos, ili neko drugo mesto sve je stvar dogovora.

ako ima zainteresovani mozemo se dogovarati.

On ‎18‎/‎5‎/‎2018 at 2:40 PM, BiljanaBg said:

Meni je takodje potrebno drustvo za more pocetkom juna. 

Cao Biljana. Da li si se organizovala za more? I da li samo Jun dolazi u obzir?

Cao Biljana. Da li si se organizovala za more? I da li samo Jun dolazi u obzir?

Zdravo! Da li neko planira more od 20. jula? Jedino tada mogu zbog posla. Grcka, Sicilija. Isla bih preko neke od agencija. :biggrin:

Prvi put sam ovde, pa nisam sigurna ni kako sve ovo funkcionise...:rolleyes:

9 hours ago, DonkaBg79 said:

Zdravo MIrka. Jel si se organizovala za more?

Zdravo, Donka. Poslala sam ti poruku, ali ne znam da li ti je stigla. 

Ok. Planiram odmor izmedju 20. i 25. jula, zavisi od aranzmana. Isla bih u Grcku. Sa nekima sam ovde razmenila poruke, ali se nista jos nisam konkretno dogovorila. Kada bi ti isla i gde bi isla? Da li si nesto planirala? Ja bih, u svakom slucaju isla preko neke agencije. Pozz😃

Ja bi trebalo da imam odmor od 16 jula do 30. Pa bih u tom periodu isla 10 ak dana. Tasos Lefkada ili Kefalonija.