Posted June 21, 2018 Pozdrav svima, odlučila sam da vam se obratim i da vas pitam da li neko planira da putuje po Evropi/Aziji tokom leta? Naime, pošto ja nemam godišnji ove godine, ne mogu da odem na letovanje nego samo na neki kraći put (od 5 dana, sa 2 noćenja) ili vikend. Zato sam došla na ideju da odem ili u Italiju (Cinque Terre mi je interesantan) ili u Istanbul ili možda neko ima neki bolji predlog? Nadam se da ima još zainteresovanih i da se čujemo da razmenimo ideje . Srdačan pozdrav! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 24, 2018 Pozdrav svima, odlučila sam da vam se obratim i da vas pitam da li neko planira da putuje po Evropi/Aziji tokom leta? Naime, pošto ja nemam godišnji ove godine, ne mogu da odem na letovanje nego samo na neki kraći put (od 5 dana, sa 2 noćenja) ili vikend. Zato sam došla na ideju da odem ili u Italiju (Cinque Terre mi je interesantan) ili u Istanbul ili možda neko ima neki bolji predlog? Nadam se da ima još zainteresovanih i da se čujemo da razmenimo ideje .Srdačan pozdrav!Veoma zainteresovan, ja sam hteo Toskanu, ili Rim pa i Prag, ali problem mi je sto traze preveliku doplatu za 1/1 a drustvo i nije bas zainteresovano.. Znaci za avgust? Sent from my iPhone using Tapatalk Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites