Posted March 5, 2008 www.jeftinaputovanja.net Putopisi, galerija fotografija, gomila saveta i korisnih linkova...... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 5, 2008 Simpatican sajt, ali ja ipak ostajem veran KPS-u!!! Nikada nisam aktivno ucestvovao na ovom forumu, ali koliko sam informacija pokupio o raznoraznim destinacijama od ovih dragih ljudi, cini mi se k'o da sam vec bio tamo! Klub Putnika Srbije = prozor u svet! LONG LIVE KPS!!! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 6, 2008 Nikad ne bih Miroslavova putovanja ubrojala u jeftina ali sajt je simpatican i ima dosta informacija. @ nmiljkovic .gif' alt='::'> Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 6, 2008 @Marina Stvar je samo u destinacijama. Istok je mnogo ali mnogo jeftiniji od zapada pogotovu kada se spava u hostelima jer retko možeš da nađeš neki ispod 13 a prosečna cena je 16 evra, a recimo u Damasku ili Kairu je 5 ili 7. Uskoro idem na dvomesečno putovanje u Indiju i zemlje bliskog istoka. Vize, smeštaj, hrana, prevoz koji uključuje i četiri avionske karte će me koštati manje nego mesec dana sa Interrailom po Francuskoj, Španiji, Italiji itd..... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 20, 2008 U međuvremenu je urađena potpuno nova verzija sajta, a tu su i nova putovanja.... www.jeftinaputovanja.net a i foto galerija je izmenjena www.jeftinaputovanja.net/foto Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites