Posted January 15, 2019 Da li je neko zainteresovan za neki od ovih gradova za vrijeme uskrsnjih i/ili prvomajskih praznika? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 15, 2019 Cao Ana, jasma zainteresoana za Prag recimo? :) Videh da ima na kupime.com ponuda za 3 nocenja, po ceni od 69e Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 20, 2019 Pozdrav! Ja planiram pocetkom Marta da pravim turu kroz madjarsku, slovacku, cesku...konacna destinacija mi je Malta Ali hteo bih pre toga da napravim neki low-cost turu po evropi Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 21, 2019 bila sam samo u budimpešti i to na kratko tako da bi bilo lepo posetiti ova mesta Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 22, 2019 Pozdrav svima, ja sam zainteresovan za ove destinacije. Najvise za Amsterdam , ali i preostala dva grada dolaze u obzir Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites