Followers 0

Letovanje avgusta

13 posts in this topic

Trazim zensku osobu koja bih letovala sa mnom avgusta. Nesto tipa Egipat, Tenerifi, Portugal, Maroko itd. Mogle bismo se dogovoriti :)

pozdrav, ako ponuda jos vazi, mozes mi se javiti da se dogovorimo konkretnije oko puta. Gde zivis i koliko imas godina :)

Trazim nekoga za letovanje u  grckoj , Kalitea od 27 jula do 9 avgusta . Ne planiram da odmaram vec da se provedem , zato i biram Kaliteu . Imam 25 godina i iz Leskovca sam . Zainteresovani neka se jave dog cemo se :D 

Pozdrav , 

da li je neka zenska osoba zainteresovana za letovanje od 10 avgusta na Španija,  Majorka ili Italija. Mogle bi se o svemu dogovoriti...;)

Pozdrav,

Ja sam, takodje, u potrazi za saputnicom sa kojim bih podelila troškove putovanja ali nesto malo kasnije od 25 avgusta. Destinacije koje bih volela da posetim su Kosta Brava, Kosta Dorada, Majorka, Sardinija, na Siciliji sam bila prosle godine ali bih se uvek rado vratila u Cefalu, na Kalabriju putujem u nedelju,... Obicno putujem krajem juna I krajem avgusta zato cekam last minute ponude I tada konacno odlucim za destinaciju.

Destinacija mi nije od velikog značaja, ali mi je vazno da su putovanja takva da mogu da se kombunuju sa par interesantnih izleta I odmora na plazi.

8 hours ago, mira71 said:

Pozdrav,

Ja sam, takodje, u potrazi za saputnicom sa kojim bih podelila troškove putovanja ali nesto malo kasnije od 25 avgusta. Destinacije koje bih volela da posetim su Kosta Brava, Kosta Dorada, Majorka, Sardinija, na Siciliji sam bila prosle godine ali bih se uvek rado vratila u Cefalu, na Kalabriju putujem u nedelju,... Obicno putujem krajem juna I krajem avgusta zato cekam last minute ponude I tada konacno odlucim za destinaciju.

Destinacija mi nije od velikog značaja, ali mi je vazno da su putovanja takva da mogu da se kombunuju sa par interesantnih izleta I odmora na plazi.

Cao Miro,

Slicno tebi, uvek bi se vratila na Siciliju i na Majorku. Meni odgovara kraj Avgusta, tj 2ga polovina. Moze last minute. Javi se kad se vratis sa Kalabrije. Pozdrav.

23 hours ago, ninica said:

Pozdrav , 

da li je neka zenska osoba zainteresovana za letovanje od 10 avgusta na Španija,  Majorka ili Italija. Mogle bi se o svemu dogovoriti...;)

23 hours ago, ninica said:

Pozdrav , 

Zdravo, ja sam zainteresovana. Mozes se javiti u moj inbox. Pozdrav.

Zdravo Nina. Ja sam iz Beograda i zainteresovana sam

Edited by Danny

Cao! Trazim saputnicu (ili vise njih 😉) za letovanje u Turskoj, Kusadasi, od 2.8. ili 6.8. Meni odgovaraju ovi termini, zbog odmora. Nasla sam neku ponudu, deset dana, ide se avionom, ukljuceni su dorucak i vecera u aranzman i u ovim terminima cena je 405 evra.

Ako je neko zainteresovan, neka mi se javi.

On 6/12/2019 at 6:56 PM, ninica said:

Pozdrav , 

Ja sam zainteresovana :)