Posted June 23, 2019 Pozz svima moje ime je Stefan imam 27 godina i tražim saputnicu/saputnika da bude mojih godina ,manje ili vise u granicama normale.Ovako planiram putovanje u Decembru ove godine (2019),kraj Decembra sa dočekom nove godine na nekom od egzoticnih destinacija u periodu izmedju 25,26 decembar do 05,06,07 januar 2020... E sad vezano za putovanje (ono najbitnije),moj plan je da u tom vremenskom periodu obidjem,posetim,vidim neku od destinacija kao što su (Zanzibar,Bali,Indonezija,Maldivi,Šri Lanka,Tajland),ali o finalnoj destinaciji bih odlucio sa (saputnikom/com u dogovoru,kada sumiramo sve opcije,zelje i mogucnosti) Pa molim da mi se jave samo ozbiljnI Jeste da je nova godina daleko,ali dok se izdogovaramo i nadjemo nešto adekvatno...isto tako bih voleo da mogu sa nekim da snimim neki Travel blogg. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 28, 2019 Ako moze u inbohu vise detalja Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 1, 2019 Cao, Ne znam sta smatras pod granicama normale, ali ja imam 32 godine, i iz Beograda sam. I meni se ide negde toplo ove zime. Prosle godine sam bila na Zanzibaru, tako da ne bih isla na isto mesto ovaj put. Tajland i ovo ostalo je interesantno Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 1, 2019 Paa "da nebude da diskriminišem nekoga ali " tu mojih godina plus minus do 5-6-7 godina Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 20, 2019 Cao . I ja sam za 😊 89-o god. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 21, 2019 I ja sam razmisljao na tu temu, kako planirate da idete? preko agencije? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 24, 2019 Jeste li se već odlučili za destinaciju? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites