Followers 0

Tražim saputnika/saputnicu za putovanje na egzoticnu destinaciju u decembru sa docekom nove godine

7 posts in this topic

Pozz svima moje ime je Stefan imam 27 godina i tražim saputnicu/saputnika da bude mojih godina ,manje ili vise u granicama normale.Ovako planiram putovanje u Decembru ove godine (2019),kraj Decembra sa dočekom nove godine na nekom od egzoticnih destinacija u periodu izmedju 25,26 decembar do 05,06,07 januar 2020...

E sad vezano za putovanje (ono najbitnije),moj plan je da u tom vremenskom periodu obidjem,posetim,vidim neku od destinacija kao što su (Zanzibar,Bali,Indonezija,Maldivi,Šri Lanka,Tajland),ali o finalnoj destinaciji bih odlucio sa (saputnikom/com u dogovoru,kada sumiramo sve opcije,zelje i mogucnosti) Pa molim da mi se jave samo ozbiljnI

Jeste da je nova godina daleko,ali dok se izdogovaramo i nadjemo nešto adekvatno...isto tako bih voleo da mogu sa nekim da snimim neki Travel blogg.

Cao,

Ne znam sta smatras pod granicama normale, ali ja imam 32 godine, i iz Beograda sam. I meni se ide negde toplo ove zime. Prosle godine sam bila na Zanzibaru, tako da ne bih isla na isto mesto ovaj put. Tajland i ovo ostalo je interesantno :)

Paa "da nebude da diskriminišem nekoga ali " tu mojih godina plus minus do 5-6-7 godina