Followers 0

Saputnik/Saputnica za Amazoniju

5 posts in this topic

Tražim saputnika/saputnicu za put kroz Amazoniju. Imam 19 godina rastao pored Dunava, vise vremena proveo na kampovanju nego kuci. Zaposlio sam se skupljam novac i opremu za posetu prasuma Amazona. Putujem sa malo novca jer vise nemam samo za avionsku kartu i za neophodne stvari. Hotele i prenocista ne posecujem, sator, vreca za spavenje, R&R i nebo puno zvezda. Saputnika trazim jer nikad nisam isao na ovako daleko putovanje, pa smatram da bi se bolje osecao u drustvu nekog ko me razume jer mi znanje engleskog nije na zavidnom nivou :)
Pa ako je neko zainteresovan za avanturu moze mi se javiti na mejl vasdejan53@gmail.com pa se mozemo i licno naci radi organizacije. Hvala lepo :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

A kako si to tacno zamislio da ides i kampujes po Amazoniji? I gde? Mislim, super je to sto kampujes pored Dunava, ali mislim da uopste nisi svestan sta je to Amazon. Ako te zanima neki poseban detalj, pitaj, samo nemoj da se zanosis nekim suludim idejama, vec se jako dobro informisi i mozda bolje prvo testiraj svoje vestine u nekom blizem i prijateljskijem okruzenju. Niti ces videti zvezda u prasumi, niti bi ti engleski bio puno od pomoci.

Edited by Dragance

Share this post


Link to post
Share on other sites

Preporuka da prvo pogledaš  avanture Vedrana Bađuna kroz Amazon, ako nisi.

Više tura, čovjeka sa ogromnim iskustvom.

On za Amazon kaže Prekrasan Pakao.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Znam da ne bi trebalo ovo da pisem (not my circus, not my monkey) ali jace je od mene... DRUZE, PRVO DA SE NAUCI TAJ "NEZAVIDNI" ENGLESKI i fakultet pa posle Amazonija. Nece ona nidje... Pozdrav!

Edited by odesssa

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dejane,

ne zaleći se...iskren savet nekog ko je sam putovao u Kambodžu, glečere u Argentini, Peru i još štošta...,a rasla sam pored Dunava 20 godina više nego ti...

iskren savet..pripazi se..,entuzijazam razumem, ali virtuelan svet i svemoć koju lažno nudi u kom si odrastao mogu da ugrobare, ali bukvalno...

samo lagano s prirodom... step by step...

pozz

Maja

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Followers 0