Followers 0

grcka ostrva 06.09-26.09

5 posts in this topic

Pozdrav svima,
Ako ima neko zainteresovan za grčka ostrva (npr. Krit, Skiatos, Kefalonija, Tasos) u periodu polaska od 06.09.2021-29.09.2021, neka se javi... Budzet oko 500e. Iz NS-a sam, 34 god, volim opušten odmor na mirnijem mestu, bez nekog divljanja, naravno volim da odem na po koji izlet, ali nisam za forsiranje obilaženja 100 mesta za 10 dana. Dakle, kupanje, istraživanje i uživanje. :) Ako ima neko sličnih godina (+/-10), takodje ako ste zenskog pola i niste protiv muškog društva, ne mislim da vas muvam i smaram, prvenstveno sam ovde zbog podele troškova, a ako se prepoznamo i kao osobe, tim bolje. Ostavite neki kontakt pa da se dogovaramo.  

Edited by Zohan

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja Sam zainteresovana za krit ili skijatos.. Datumi mi u nacelu odgovaraju. Jedino sto sam starija od tebeali nisam neka "tetka", jako dobro plivam pa bi mi odgovaralo slicno drustvo. Ako hoces ostavi mail ili broj telefona. takodje mi odgovara da ne obilazim svaki Dan druga mesta, vise plivanje, mir I chill. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ima krit preko mediteraneo, rs, najbolja agencija za grcka ostrva, juce Sam zvala ima za krit polazak 6 I 16 Septembra ankabuffy. Da li bi ti isla na krit? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Followers 0