Posted August 22, 2021 Pozdrav drugari, Iskrsao mi je neplaniran godišnji odmor u prvoj polovini septembra i neophodna mi je saputnica. Išla bih najradije u Tusku ili neko Grčko ostrvo, avionom. Naravno dolaze u obzir i druge destinacije. Bitno mi je da polazak bude izm. 1.-5. septembra, a povratak najkasnije 15.septembra. Žensko sam, iz Beograda, molim zainteresovane da mi pošalju poruku. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 23, 2021 Ja sam zainteresovana ,a i ja sam iz Beograda Kkk ako si raspoložena za Tursku Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 23, 2021 Ja Sam zainteresovana za neko grcko ostrvo avionom Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 23, 2021 Ako si raspolozena za grcka ostrva javi ovde pa cu ti ostaviti mejl radi preciznog Dogovora. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 23, 2021 Pozdrav. eni oko 5. odgovara. Da li moze nesto konkretnije? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 27, 2021 Ponuda više ne važi. Hvala svima. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites