Posted March 18, 2022 Pozdravvv, trazim nekog za ljetovanje druga polovina juna. Tursko more bi bilo super, al ne bježim ni od drugih mjesta samo da je more 😊 Zivim u Frankfurtu, radim kao med. Sestra Alisa 42god Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 22, 2022 Cao, ja sam za ljetovanje u Turskoj Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 29, 2022 Zdravo, zainteresovan sam. Evo instagrama swedja89 radi lakse komunikacije i prelaska na wapp. Hvala. Boban Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 2, 2022 (edited) E pozdrav ja sam Milijan iz Beograda, bavim se ugostiteljstvom...Da li si mozda razmisljala o Adi Bojani...Tamo je jednostavno izuzetno,a jako povoljno...Ja sam bio jednom ali sam bilo mi jako dosadno, ali rekao sam sebi da sledeci put necu ici sam.Pa eto trazim društvo😉 Edited June 2, 2022 by Mili81 Zaboravio da sve napisem Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites