Kako najlakse iz Beograda do Temisvara i tranzit?

787 posts in this topic

Kakva su iskustva s kombi prevoznicima kad se ide na onaj jutarnji let za Milano oko 6:30? Koliko je to pouzdano?

Plasim se da ne zakasnimo, a izgleda da nam je Gea jedina opcija. Koliko vidim, ne postoji drugi kombi prevoz na relaciji Beograd - Temisvar.

@du-ki ćao, vidim da već neko vreme nisi aktivan na forumu, kao i da ti je prethodna kartica istekla u maju ove godine, ali “ko pita, ne skita” ☺️ Pa samo da proverim da li možda imaš i dalje karticu i da li je slobodna 28.09-01.10? Ja sam i ranije uzimala od tebe karticu i sve je proslo super, hvala na tome!

Takodje ako neko zna koliko uopšte kosta parking ovako redovno, bila bi korisna informacija. Hvalaaa 😊

Edited by Ivana247

@du hej hvala na odgovoru. :) Čini mi se da nije loše i da se uzme ova na 6 meseci, pa da posle ja nekome izadjem u susret kao sto si ti nama. :) Da li si ti beše imao za P1 ili P2?

Ukoliko se ipak odlučim za neki od privatnih parkinga u blizini, da li imaš neki da preporučiš?

Hvala puno na odgovorima! :) 

Obavezno P2 znatno je jeftinije a razlika je u nekoliko desetina metara udaljenosti.

Nisam koristio ni jedan ali vidim ogroman napredak u odnosu ma pre nekoliko godina. ima ih sada najmanje 3 ilako ćeš ih naći na internetu. Siguran sam da je moguće i na licu mesta naći, odnosno bez najave.

Srećan put.

Pre par godina sam na ovj način pronašla saputnike do Temišvara (aerodrom) pa da probam ponovo. Putujem 19. septembra iz Temišvara u Bari (u 16:30 po rumunskom vremenu što je 15:30 po našem valjda), a vraćam se 28. septembra u 19:45 po rumunskom. Htela bih da vidim da li možda još neko ide do/iz Temišvara u tim terminima, da se dogovorimo eventualno za zajednički prevoz do tamo i/ili nazad?

Da dodam, treba mi prevoz između Beograda i Temišvara.

Edited by Jasminas

Да ли је неко случајно набавио карту за аеродромски паркинг и може да ми је изнајми? У питању су 11. до 14. јануар.

Ne postoji topic za kombi putovanja do Niša pa da ovde podelim svoje iskustvo sa Gea Toursom. Putovao sam njima u decembru, januaru i februaru na relacijama Temisvar-Beograd i obratno, kao i Beograd - Niš jer odatle postoje letovi do Nirnberga i nazad. Za 7-8 puta koliko sam putovao samo jednom sam dobio račun. Nisam pravio problem oko toga, ali je bila greška.
14.2. relacija Beograd - Niš. Nas četvoro u kombiju. Na jednoj od benzinskih pumpi se pravi pauza i naplaćuje nam se 1800 din za prevoz uz predhodno nenajavljivanje da je došlo do poskupljenja sa 1500 na 1800 din. Račun nam nije izdat. Kod Ražnja kombi ostaje u kvaru. Zaustavljamo se kod OMV pumpe iza Ražnja. 04:30. Let imamo u 7:15. Vozač nam kaže da će sve biti u redu i da nećemo kasniti na let. Zove agenciju i kaže da se Munja, kako tepaju kombiju, pokavrio. Puklo je crevo visokog pritiska koje vozač pokušava da popravi lepljenjem izolir trakom. Naravno ne uspeva i pošto nam prolazi vreme počinje negodovanje putnika. Agencija ništa ne radi na obezbeđivanju prevoza. Zovemo taksi. Agencija pita koji. Dao sam im broj telefona. Kasnije nam vozač taksija kaže da su ga zvali, ali su rekli da će nazvati kasnije. Taksi dolazi, ja pitam vozača da li će on od našeg novca da plati taksi. Kaže da ne može ništa bez agencije. Ok. Pakujemo se i odlazimo na aerodrom o svom trošku jer nam vreme ističe. Srećom, stigli smo u foto finišu na check in i let. Niko iz agencije nije ni poruku poslao da se izvini, da nam bilo šta kaže. Pošaljem im poruku, a oni me pšitaju kakvu sam to njihovu rekaciju očekivao. Kažem, pa bar da nam se izvinete. Izvinjenje je bilo više nego smešno. Ok, kažem, a šta ćemo sa tim da ste nam naplatili uslugu koju niste izvršili, nema odgovora. Toliko o Gea Tours i o mojim vožnjama sa njima.

Da li možrtr da preporučite kombi prevoz Beograd - Niš jer ne znam nikoga osim njih ko nudi tu uslugu jer principijelno ne želim više da se vozim sa njima?

Edited by Lavac
gramaticke korekcije

I dalje je aktuelno pitanje kako u 2023. stici u Temisvar iz Beograda. Autobus i voz ne postoje, terra travel kombi vozi jedino ako ima min 4 putnika, a blabla car je nepouzdan. Ako neko zna nacin koji ne umem da nadjem, bio bih zahvalan.

Jedan moj poznanik je hobi linijski taxi. Iz Vršca do Temišvara i TM aerodrom uzima 7200 rs. Povratna karta. Ne po čoveku. Može najviše do četiri osobe cena ista.. Broj 0646260373.