Followers 0

Kolima do Gruzije

2 posts in this topic

Zdravo :D

Planiram da kolima odem do Gruzije preko Bugarske i severne Turske (obalom Crnog mora). Krajnja destinacija bi bila Tbilisi uz moguć obilazak nekih vrhova na severu zemlje. Polazak je planiran za početak oktobra i okvirno vreme putovanja bi bilo 10-20 dana. Sam bih sigurno odlagao putovanje dok bih u dogovoru sa nekim ubrzao proces i ispoštovao plan te stoga tražim društvo (a i zanimljivije je nego da idem sam :D).

Inače, zovem se Dimitrije i imam 30 godina. Negde na netu sam pre par godina video slike crkve Svete Trojice (Gergeti Trinity Church) i od tada imam želju da obiđem Gruziju i pomenuti krajolik na severu. Šatori i vreće su mi uvek u autu (koliko sam istražio, nema problema za kampovanje po Turskoj) tako da je to jedna od opcija za smeštaj ukoliko uslovi dozvole. Hosteli, privatni smeštaji i ostale jeftinije varijante bi bili prva ili druga opcija u zavisnosti od dogovora.

Ne znam sad šta bih još dodao :D Otvoren sam za pitanja i diskusije...

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zdravo Dimitrije,

Ja sam Miloš iz Podgorice. Tvoj predlog zvuči zanimljivo. I ja imam želju da posjetim Gruziju i okolne zemlje. S tim u vezi, postaviću ti pitanje da li okvirno imaš predstavu koliko bi iznosili troškovi putovanja koje si naveo, i da li bi ti možda, kao alternativa, odgovaralo putovanje u Gruziju avionom ? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Followers 0