Followers 0

Kolima do Gruzije

2 posts in this topic

Zdravo :D

Planiram da kolima odem do Gruzije preko Bugarske i severne Turske (obalom Crnog mora). Krajnja destinacija bi bila Tbilisi uz moguć obilazak nekih vrhova na severu zemlje. Polazak je planiran za početak oktobra i okvirno vreme putovanja bi bilo 10-20 dana. Sam bih sigurno odlagao putovanje dok bih u dogovoru sa nekim ubrzao proces i ispoštovao plan te stoga tražim društvo (a i zanimljivije je nego da idem sam :D).

Inače, zovem se Dimitrije i imam 30 godina. Negde na netu sam pre par godina video slike crkve Svete Trojice (Gergeti Trinity Church) i od tada imam želju da obiđem Gruziju i pomenuti krajolik na severu. Šatori i vreće su mi uvek u autu (koliko sam istražio, nema problema za kampovanje po Turskoj) tako da je to jedna od opcija za smeštaj ukoliko uslovi dozvole. Hosteli, privatni smeštaji i ostale jeftinije varijante bi bili prva ili druga opcija u zavisnosti od dogovora.

Ne znam sad šta bih još dodao :D Otvoren sam za pitanja i diskusije...

Zdravo Dimitrije,

Ja sam Miloš iz Podgorice. Tvoj predlog zvuči zanimljivo. I ja imam želju da posjetim Gruziju i okolne zemlje. S tim u vezi, postaviću ti pitanje da li okvirno imaš predstavu koliko bi iznosili troškovi putovanja koje si naveo, i da li bi ti možda, kao alternativa, odgovaralo putovanje u Gruziju avionom ?