Posted June 9, 2009 Molim za pomoc, ako neko zna, cerka mi ide za Rovinj u sopstvenoj reziji ali nema prevoz. Zna li neko nesto o prevozu, evontualo da je direktan iz Novog Sada? edit: NASLOV NE MORA CEO VELIKIM SLOVIMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 9, 2009 Ako postoji bus iz Novog Sada za Zagreb i Split, onda mora postojati i za Pulu (i eventualno Rovinj). Pitajte na autobusnoj stanici, mi smo prosle godine bili sa Panturistom (ne idu do Beograda, nego direktno preko Fruske Gore ) Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 9, 2009 postoji direktan bus za pulu iz beograda, ja licno isao...a mislim da su i povecali broj polazaka ove godine, mislim da ide 4 puta nedeljno.....a iz pule do rovinja ima lokalnih buseva na svaki sat, sa autobuske stanice.... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 9, 2009 http://www.bas.rs/basweb_lat/redvoznje_1.ASP. Proveri po danima, jer nekad ima i dva polaska. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 9, 2009 ma ima i direktni do rovinja. ne mogu da se setim agencije . cini mi se bstravel Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 10, 2009 Beograd-Rijeka-Rovinj-Pula, svakodnevno u 20h. Provereno, išao sam ovom linijom Nema gubljenja vremena jer autobus ne ulazi u Zagreb Detaljnije na http://www.fils.hr/home.php/-3-0-0-1-Linije Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 10, 2009 do rovinja busom......proveri u lasti, ja isla do pule i poreca proslog leta............ provod fenomenalan.. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 16, 2009 hvala svima. divni ste. nasla agenciju iz ns. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 20, 2009 ja sam do zagreba stigao stopom bez jednog dinara u dzepu:))))))))....a mogao sam isto to i do milana:))..a siguran sam i dalje:)) Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites