Posted February 14, 2023 Pozdrav svima, nadam se da ne zamerate što sam otvorio novu temu, iščitao sam pola foruma ali je dosta informacija bajato. Naime, nameravam da otputujem u Meksiko da posetim devojku. Tačnije, Monterej. Nemam fiskni termin, u suštini mi odgovara sve od jula do oktobra. Gledao sam više sajtova, najviše skyscanner, najjeftinija povratna koju sam našao je bila oko 900e, što mi nekako deluje mnogo kad uporedim sa iskustvima drugih ljudi ovde. Ima li neko predlog/savet gde da tražim i eventualno koji termin da čekam? Čak mi nije ni pod moranjem da putujem iz Beograda, može i bilo gde iz Evrope. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 14, 2023 2 hours ago, Kelnik said: Pozdrav svima, nadam se da ne zamerate što sam otvorio novu temu, iščitao sam pola foruma ali je dosta informacija bajato. Naime, nameravam da otputujem u Meksiko da posetim devojku. Tačnije, Monterej. Nemam fiskni termin, u suštini mi odgovara sve od jula do oktobra. Gledao sam više sajtova, najviše skyscanner, najjeftinija povratna koju sam našao je bila oko 900e, što mi nekako deluje mnogo kad uporedim sa iskustvima drugih ljudi ovde. Ima li neko predlog/savet gde da tražim i eventualno koji termin da čekam? Čak mi nije ni pod moranjem da putujem iz Beograda, može i bilo gde iz Evrope. Prati ovaj sajt, cini mi se da relativno cesto bude nesto povoljno za Meksiko. Vjerovatno je najpametnije da letis u Meksiko Siti pa odatle lokalnim letom do Montereja, pretpostavljam, nisam gledao lokalne letove.https://www.fly4free.com/flights/flight-deals/europe/?s=mexico Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 15, 2023 Hvala puno, već sam našao povratne za cca 400e iz Nemačke, što je super. Pratiću u narednim mesecima, vidim da je bilo skoro i iz Sofije i Budimpešte. Neverovatno je da su svi letovi za Meksiko Siti i Kankun, ali dobro, lokalni letovi su jeftini. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites