Followers 0

Gubitak pasoša u Izraelu

4 posts in this topic

Pozdrav svima, 

Zanima me da li neko ima iskustva sa gubitkom pasoša u Izraelu. Proverio sam na sajtu ambasade Srbije u Tel Avivu i piše da nije moguće u Izraelu dobiti novi pasoš, već u Srbiji ili eventualno Turskoj ili Atini, jer ambasada i konzulat u Izraelu nemaju mogućnost izrade novih pasoša. 

Ako neko ima ideju šta bih mogao da uradim po pitanju pasoša zbog ostanka u Izraelu, neka piše, 

Srdačan pozdrav! 

1 hour ago, Strahinja992 said:

Pozdrav svima, 

Zanima me da li neko ima iskustva sa gubitkom pasoša u Izraelu. Proverio sam na sajtu ambasade Srbije u Tel Avivu i piše da nije moguće u Izraelu dobiti novi pasoš, već u Srbiji ili eventualno Turskoj ili Atini, jer ambasada i konzulat u Izraelu nemaju mogućnost izrade novih pasoša. 

Ako neko ima ideju šta bih mogao da uradim po pitanju pasoša zbog ostanka u Izraelu, neka piše, 

Srdačan pozdrav! 

Nijedna ambasada nema mogucnost izrade novih pasosa, svi se prave u Beogradu.

Ono sto je izgleda tu problem je apliciranje za isti, tj. uzimanje biometrijskih podataka.

Na zalost, izgleda da je jedino resenje u ambasadi uzeti putni list za povratak u Srbiju i tamo izraditi novi pasos, za povratak u Izrael.

Jesi li tu turisticki ili boravis? 

I, naravno - bitno je da prijavis gubitak pasosa.