July 21, 200817 yr Adana je posle Istanbula, Ankare i Izmira najveći grad u Turskoj, a tu se našla i najveća džamija između Istanbula i Saudijske Arabije...Autori: Gorana & Nenad ProdanovićPročitajte ceo tekst
July 22, 200817 yr uf uf... ta divna divna divna baklava sa sirom... samo zbog nje bi se vratila na Bliski Istok... u Jordanu sam je jela vrucu, mmmmmmmmmmmm ona u globalu i treba da se jede vruca tako ako nekad naletite obavezno stucite po pola kile vruce i onda lezite da umrete... druge nema... ali cete bar umreti srecni
July 24, 200817 yr "Nova moda, svakom detetu su dali po tri imena kako bi kasnije moglo da izabere ono koje mu najviše prija!"
July 25, 200817 yr Eto, koliko puta sam prošao kroz tu Antakiju, i uvek nekako na brzinu, samo između jednog i drugog prevoza... grad mi se učinio siv i dosadan, kad ono... Sledeći put ću mu svakako posvetiti više pažnje. Svestan svoje sramote, priznaću i da nikad nisam jeo künefe
May 29, 201114 yr Pravila sam kunefe, ne znam kakve su turske, ali moje su bile bolje od bilo kakve baklave.Koristila sam kadaif i sir maskarpone iako moze svaki kremasti sir posluziti.
January 19, 201213 yr Moram da pohvalim ovaj putopis. Toliko mi se svideo.. Sve je tako lepo docarano i budi zelju da posetim isto.