Posted June 19, 2015 Pa ljudi morate malo da se naviknete da negde treba i da se plati nesto ako hoces komfor..ako ti je svejedno,onda mozes i besplatno autostopom..dokle ce biti gundjanje,nema vise komunizma i svercovanja!! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 19, 2015 Ako hoces komfor za tu duzu destinaciju, ti onda uzmi tu kartu za 9 evra, to zvuci jako povoljno. A flexipass iskoristi za neko drugo putesestvije. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 19, 2015 Ima avion za 9 ili 19 evra 5-6 puta dnevno. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 19, 2015 Drugari mala ispravka Vjerovatno je ovaj dio mog posta :'' ....ali zato za IC vozove deru za 20eura...'' protumacen kao kukanje. Mjedjutim, namjera mi je bila prije svega da sa ostalim forumasima podjelim informacije do kojih sam dosao.Naime, u nizu prethodnih postova mnogi su se interesovali koliko je doplata za IC vozove na ovoj relaciji. Pa rekoh da prosledim ono sto ja znam...Znaci mali rezime:1.sa BalkanFleksijem nocni voz iz Soluna do Atine je dzaba- treba rezervacija2. doplata za IC vozove je 20eura- uz malo srece,online karte za ove vozove mogu se naci po cijeni od 9,19 i 29 eura, inace je regularna cijena 39eura.Toliko od mene, valjda ce nekom koristiti ove info, meni je mnostvo postova sa ovog foruma u niz navrata bilo od pomoci, pa rekoh da se malo oduzim Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 28, 2015 hej drugari,pokusavam kupiti kartu thessaloniki-athens, 2.7. na trainos sajtui ne kuzim kako da odaberem kartu od 19 € koja je medju ponudjenima - je rmi uvijek izbacuje istu cijenu od 34 €mozda sam debosica, pa ne kuzim nesto ocito, ali pls help sto prije Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 28, 2015 Ako ne grešim, za taj datum i po toj ceni od 19 evra, imaš samo noćni od Soluna do Atine. Cene gledaš ispod Cost now online, za klase A i B. Selektuješ koji ti voz odgovara (u tvom slučaju taj noćni) i u gornjem desnom uglu klikneš na sledeći korak - seat selection. Trebalo bi da prođeš još par tih "koraka", sve do finalizacije kupovine u vidu plaćanja karte. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 29, 2015 hvala, skontala sam u medjuvremenu - pa evo info i za ostale - za te discont tickets, moras se prvo regsitrirati kao member na trainose sajtu i tek onda ti se prikazuju Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 25, 2016 (edited) Ako se kupi karta Atina-Solun i stavi se opcija student (jeftinija karta), da li će grčki kondukter praviti problem, pa iako bi se ponjeo nas index ? http://postimg.org/image/r3tbnuv07/ Edited April 25, 2016 by Nervozni Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 26, 2016 Izvadi neku karticu za mladje od 27 godina i to je jedino sto on moze da ti (eventualno) trazi na uvid.Sigurno ti nece traziti index sa ocenama da mu pokazujes Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 24, 2016 Koliko je sigurno ici sam do Atine vozom? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 27, 2016 Kao i uvek - "normalno" sigurno,nece te neko pojesti tamo,bez brige. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 9, 2018 (edited) Pozdrav ljudi, Zanima me cena vozne karte Beograd - Atina, posto vidim da je zadnji post iz 2016., ovog leta bih hteo vozom do tamo. Zanima me koliko traje put do tamo, kolika je cena po osobi, i kada su polasci, na sta pripaziti, i kako najeftinije proci. Hvala Edited April 9, 2018 by LazarNS Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 10, 2018 Ovo su neke od novijih informacija od naših železnica Quote „Србија Воз“ a.д. обавештава кориснике својих услуга да ће од 2.априла 2018. године, до даљег, међународни воз за Солун, саобраћати само до и од станице Ђевђелија. Међународни воз "Hellas" саобраћа према реду вожње са поласком из Београдa за Ђевђелију у 18:10 часова , a из Ђевђелије за Београд у 19:48 часова. У саставу овог воза су кола са седиштима 2.разреда и кола са лежајима. i ovo Quote Један правац 2. разред 33, 80 EUR Повратна 2. разред 54, 00 EUR Za deo Solun - Atina moraš da vidiš sa grčkim železnicama. Pretpostavljam da je Balkan Fleksipass isplativa investicija. Ono što ja znam po čitanju raznih foruma je da su kašnjenja prilična, da u Grčkoj često može da te zadesi neki štrajk, radovi ili slično. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 19, 2018 On 4/9/2018 at 10:41 PM, LazarNS said: Pozdrav ljudi, Zanima me cena vozne karte Beograd - Atina, posto vidim da je zadnji post iz 2016., ovog leta bih hteo vozom do tamo. Zanima me koliko traje put do tamo, kolika je cena po osobi, i kada su polasci, na sta pripaziti, i kako najeftinije proci. Hvala Mozda da probas vozom do Sofije, a odatle avionom jer postoje neki lowcost letovi, mene povratna sad za jul kostala 25 evra od Sofije do Atine. Pre nekoliko godina sam putovao vozom od Beograda do Atine. Problem je sto se izgubi vreme na granicama, pa zbog presedanja u Solunu, pritom mora nesto malo da se doplati za neke kategorije vozova ako koristis balkanflexipass Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 19, 2018 Mislim da se doplacuje samo rezervacija sedista (2-3 evra,koliko vec). A sa Balkanflexipass-om mozes da putujes svakim vozom ako ima 2. razred. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 5, 2018 On 10.4.2018. at 9:56 AM, Kokosanceros said: Ovo su neke od novijih informacija od naših železnica i ovo Za deo Solun - Atina moraš da vidiš sa grčkim železnicama. Pretpostavljam da je Balkan Fleksipass isplativa investicija. Ono što ja znam po čitanju raznih foruma je da su kašnjenja prilična, da u Grčkoj često može da te zadesi neki štrajk, radovi ili slično. Ja putujem u Dramu krajem juna. Ima li smisla da putujem vozom iz Beograda do makedonske granice, a onda lokalnim makedonskim vozom do Đevđelije i konačno autobusom do Soluna? Da li je to jeftinije od ove karte od 54 eura? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 5, 2018 Probaj možda ovu kombinaciju, ali se prije propitaj o cijenama.Kupi povratnu kartu od Beograda(ili od mista iz kojeg krećeš) do Preševa. U Makedoniji u Tabanovci ulazi makedonski kondukter i tamo kupi kartu do Gevgelije, izajdi u Gevgeliji i onda na bus do Soluna (kupi povratnu kartu). U Gevgeliji kupi kartu do Tabanovci. Znači, najveća nepoznanica je kolko naplaćuju naknadu za kupnju karte u vlaku u Makedoniji, to ih pitaj mailom. Ako je neki veliki iznos, moš kupit samo do Skopja (ja sam prije par godina platio 4 eura), a u Skopju vlak stoji 25min (ako ne bude kašnjenja), pa tamo moš kupit na blagajni povratnu do Gevgelije bez naknade. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 5, 2018 Vidim da iz Skopja u 6 i 20 ide novi vlak do Gevgelije pa moš sić u Skoplju i kupit redovnu povratnu kartu do Gevgelije na blagajni, osim ako kašnjenje ne bude više od sat vremena. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 9, 2018 od 01.06.2018. - 01.10.2018. je obezbeđen autobuski prevoz od Gevgelije do Soluna - tako da smatrajte da možete da kupite kartu do Soluna. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 3, 2019 У саобраћају са Грчком, међународни воз “Хеллас” из Београда полази у 18.35 сати, а долазак у Солун, по реду вожње, је предвиђен у 10.05 сати. Полазак из Солуна је 18.30 сати , а у наш главни град воз стиже у 7.46 сати. Због грађевинских радова на пругама грчких железница, између Ђевђелије и Солуна, путници ће бити превожени аутобусима на релацији Солун – Ђевђелија – Солун у организацији грчких железница. Je l' Balkan Flexipass važi na ovoj relaciji? A Solun - Atina? Je l' postoji mogućnost da se doplati za krevete? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites