Followers 0

Tranzitno preko Bugarske i Turske? (do Indije)

10 posts in this topic

Letim u Indiju Air Arabijom iz Istanbula.

Zbog cene bih od Beograda do Istanbula isao vozom, ali me zanima da li je moguce da se covek provuce bez bugarske tranzitne vize, tj. da li neko ulazi u voz da cima za vize? Na zeleznickoj u Beogradu su mi rekli da je voz do Istanbula direktan, znaci bez presedenja u Bugarskoj. Jel neko isao skoro, da li je zaista tako kao sto su mi rekli?

Komplikovano mi je to oko vadjenja bugarske tranzitne, ja ne bih vadio ni tursku ako ne mora? jer sam samo u tranzitu do Indije.

ako imas novi (crveni) pasosh, ne treba ti Bugarska tranzitna vize jer su ih ukinuli pre par dana, sledeci stavljanje tih pasosha na belu shengen listu.

turska se mora vaditi, najbolje je na granici. poprilicno je jeftinija nego da se izvadi u ambasadi/konzulatu u srb.

Ja sam išao prošle godine za Siriju, ali evo baš sada krajem februara idem za Indiju (isto tako iz Istanbula Air Arabijom). Voz ide direktno, ali pazi da ne zaspiš na Kapikulama (BUL-TR granici) pošto se tu neki kupei odvajaju i idu samo kušet kola, pa se nama zamalo desilo da ostanemo u vozu ;)

I koliko je TR viza na granici?

taj link vodi na vest koju je napisao novinar koji nije bas potpuno upucen u temu ili nije dovoljno pratio temu u zadnje vreme.

dakle, NE TREBAJU vize ni za bugarsku ni za rumuniju.

ja mislim da i vrapci znaju za koje drzave vise ne trebaju vize... prosto ne mogu da verujem da neko moze da pita da li trebaju vize za bugarsku... :?

ja mislim da i vrapci znaju za koje drzave vise ne trebaju vize... prosto ne mogu da verujem da neko moze da pita da li trebaju vize za bugarsku... :?

Mozda neko i ne sjedi pred TV-om\kompom, nego se gubi po nekim planinama, dzunglama...