Followers 0

Vozom do Zagreba

172 posts in this topic

Kako nisi drzavljanin R. Hrvatske, niti studiras na nekom od tamosnjih univerziteta nemas pravo na povlastice pri kupovini voznih karata.

Vise informacija na sledecem linku > povlastice studenti

Kako nisi drzavljanin R. Hrvatske, niti studiras na nekom od tamosnjih univerziteta nemas pravo na povlastice pri kupovini voznih karata.

Vise informacija na sledecem linku > povlastice studenti

Ok, hvala. Znaci nista od popusta :(

Da li voz izmedju Beograda i Zagreba ide i posle 13. decembra?

Online samo mogu da nadjem red voznje do tog datuma.

Konkretno me zanimaju 26. decembar i 1. januar.

Od 14. decembra kada na snagu stupa novi red voznje izmedju Beograda i Zagreba saobracace dva voza. Dnevni sa polaskom iz Beograda oko 11h i nocni s polaskom posle 21h.

Od 14. decembra kada na snagu stupa novi red voznje izmedju Beograda i Zagreba saobracace dva voza. Dnevni sa polaskom iz Beograda oko 11h i nocni s polaskom posle 21h.

Čisto ako nekog zanima iskustvo sa kašnjenjem: Išla sam vlakom iz Bg za Zg prije koji tjedan i vlak je došao u Zagreb nekih 45 minuta kasnije od predviđenog, a krenuo je sa dobrih pola sata zakašnjenja.

Od skoro je u ponudi karta sa uključenom rezervacijom Beograd - Zagreb po ceni od 19 EUR. Po ovoj ceni se prodaje samo 6 karata po vozu, a ostatak po redovnoj ceni.

Edited by RaxCherrych

To je kao Ljubljana specijal za 25evra. Samo ne isplati se nesto ici vozom tu relaciju, 5700 je povratna busom koji stize za 5ipo sati i ima 5 polazaka, dok ne znam koji idiot je pravio red voznje da vozovi stizu u nenormalno vreme

Od skoro je u ponudi karta sa uključenom rezervacijom Beograd - Zagreb po ceni od 19 EUR. Po ovoj ceni se prodaje samo 6 karata po vozu, a ostatak po redovnoj ceni.

Beograd-Zagreb-Beograd city star varijanta za četvoro, bez rezervacije (pošto stvarno nije potrebna) izađe 30€ po osobi. Do Zagreba se putuje 7 sati, a do Beograda 6,5!

Trenutno po novom redu vožnje postoje dva voza na ovoj maršuti. Dnevna i noćna varijanta, zavisi kome šta više odgovara.

U Zg-u si u 4:30

Jel ima sta lepse od nerazbudjenih ulica dok se prvi radnici i prodavci pomaljaju iz kreveta, ili izlaska sunca, itd...dok ceo grada u snu a ti kreces se laganim koracima i uzivas.....a poneki pas lutalica prati tvoje korake...Satnica idealna!

Od decembra 2015. se posle toliko godina uvodi 2 para dnevnih vozova Bogojevo - Erdut, jedan par će garnitura iz Osijeka produžavati do Bogojeva, a drugi par će garnitura iz Subotice produžavati do Erduta. Nadam se da će ovi naši pajseri napraviti dobru vezu ka Novom Sadu.

Zna li se mozda satnica vozova iz Beograda do Zagreba i Ljubljane za Novu Godinu? Takodje me interesuje i povratak iz tih gradova. Za sada nema termina na sajtu zeleznica.

Koliko se sećam novi red vožnje izbace izmedju 10-15 decembra.Mislim da će i dalje ostati dva puta dnevno za ZG i Ljubljanu, kako sam načuo možda promene termin uveče. Umesto polaska u 21.30 voz bi trebao da polazi sa stanice kasnije sat i po, ili dva ali to su sve priče, predlozi da se poveća broj putnika, nemam pojma šta planiraju.  Bilo bi odlično da večernji termin polaska pomere kasnije.

Cini mi se da je ukinut jedan polazak za ZG, ima na sajtu railserbia.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Novi red voznje je unesen na sajtu zeleznica. Beograd/ Zagreb sve isto nema promena.

Zna li neko, može li se preći pješke granice Tovarnik - Šid. Plan je da idem iz Okučana do Tovarnika vozom i da pređem u Šid gdje bih proveo neko vrijeme i uputio se za Beograd.

Pa, ako kondukter ne ulazi prije Šida, možda bih i produžio...

Mada, sad vidim da u suštini ovaj voz koji meni odgovara ne ide preko granice, već samo do Tovarnika, tako da izgleda mi ne gine prelazak granice pješaka, ako je to moguće...

Edited by stevancelinac