Jeftine avio karte

4,719 posts in this topic

Karibi (St. Martin, Dominikanska republika, Haiti) iz Milana, od Novembra do Marta sledece, 500-550eur 

SkyScanner.net

Blackout datumi su tu oko nove godine... nedelju dve pre i posle. 

Edited by traveleasy

Zdravo imam nekoliko pitanja u vezi placanja leta easyjetom. 1.Da li mogu da platim kreditnom karticom nekog drugog ko ne putuje sa mnom? 2. Gde pise broj kartice (da li su to oni silni brojevi sto stoje na licu kartice)? 3. Na sajtu easyjeta prilikom placanja trazi da ukucam Expyri date i CVV??? Sta je to?? Hvala na odgovorima. A da i da li znate jos neki host link osim Csa.. Tamo niko ne odgovara...

Zdravo imam nekoliko pitanja u vezi placanja leta easyjetom. 1.Da li mogu da platim kreditnom karticom nekog drugog ko ne putuje sa mnom? 2. Gde pise broj kartice (da li su to oni silni brojevi sto stoje na licu kartice)? 3. Na sajtu easyjeta prilikom placanja trazi da ukucam Expyri date i CVV??? Sta je to?? Hvala na odgovorima. A da i da li znate jos neki host link osim Csa.. Tamo niko ne odgovara...

1. Možeš

2.Da

3.ex.date je datum kada ti istice karica npr. 04/15, cvv je broj od tri cifre ili na poledjini kartice ili negde na licu zavisi koju imas

Bangkok DMK- Pukhet HKT; Air Asia 149€, 2 povratne karte sa prtljagom. 

Jeftinije je nekih 5,6€ ako se odabere tajlandski bath kao valuta plaćanja, a ne euro... E sad, videćemo kako će banka u Srbiji da reaguje na to :)

i ja sam nedavno naleteo na slican "problem" ::crazy:

sajt.rs daje cenu od 600 eura ( mit je da u Srbiji nemaju pare )

sajt.fr  477 eura

sajt.de 476 eura

za sve ostalo kao po pravilu najjeftinije ( za dalja putovanja ) su Holandija i ponekad Italija.Po tom  pravilu uvek prvo proveram  poletanja sa AMS/MXP/FCO.  I vrlo cesto se i dokaze kao takvo. drugo je pitanje kao to sve uklopiti.

Ja sam pre nekih mesec dana kombinovao letove za J. Ameriku i trazio najjeftinije. Uvek mi je najjeftinija opcija ispadala MXP. Routing je bio MXP-BUE / RIO-MXP, i to je bilo negde oko 850usd, medjutim dok dodam na to kartu 100e min sa prtljagom, dva dodatna dana koja moram da provedem u Milanu (samo je MXP centar 16e povratna pa to puta 2, plus najjeftiniji hostel 17e) akumulira se to.. te sam nasao kartu iz Budimpeste za Buenos Aires i povratnu iz Ria, lufthansom za 1040usd, sto je mozda samo malo skuplje od ove Milanske opcije.

I jos jedan extra tip, kome trebaju karte po Juznoj Americi, na sajtu LAN airlinesa ima jedna mnogo zanimljiva opcija, ako odaberete placanje u dolarima imate 15% popust na cenu karte (ne vazi za EUR), ali meni se na cenu karte do Uskrsnjeg ostrva poprilicno isplatilo.

Bukurest - Aman ili Bejrut R/T = 100eur, tarom.ro - Februar

Edited by traveleasy

Karibi (St. Martin, Dominikanska republika, Haiti) iz Milana, od Novembra do Marta sledece, 500-550eur 

SkyScanner.net

Blackout datumi su tu oko nove godine... nedelju dve pre i posle. 

Jel se secas mozda konekcije za Dominikanu? Koliko ja sad vidim za najjeftinije karte ide se preko USA sto je problematicno

Ne mogu da editujem post iznad, ali ako hoces da izbegnes USA, onda jedino pullmanturair, Madrid - Punta Cana, za oko 400-450eur.

Upravo sam kupio povratnu Oakland(SF) - Stockholm Arlanda u drugoj polovini januara za 314eur. WOW. Racunam da za jos 200eur mogu da se dovucem do i od BGa sto znaci da cu ovaj put platiti 3x manje nego prethodne... U pitanju je vec pominjani Norwegian Air, isao sam preko njihovog sajta...

Upravo sam kupio povratnu Oakland(SF) - Stockholm Arlanda u drugoj polovini januara za 314eur. WOW. Racunam da za jos 200eur mogu da se dovucem do i od BGa sto znaci da cu ovaj put platiti 3x manje nego prethodne... U pitanju je vec pominjani Norwegian Air, isao sam preko njihovog sajta...

Jesi li obratio pažnju na uslove? Tiče se prtljaga? I ja sam za drugu polovinu januara, ceo februar i dobar deo marta video bolesno dobre cene za nekoliko gradova u Americi, ali mi se čini da je pisalo da je ručni prtljag samo uključen u cenu? I da, bez obroka.

Trebalo bi inače da letiš Drimlajnerom :)

Pomoc,

Ja se izvinjavam jer toliko puta imalo o karte za chicago

Ali molim za pomoc

Treba mi dve karte za od 1.12 za cikaga od Skoplje, Sofija eventuslno Belgrad.

Hvala unapred svima

Edited by magedonMM

Nema za Ameriku, Evropa i bliski istok, ali uopste nije losa ponuda, ja bas sada merkam gde bih mogla za male pare... :)

Alitalia ima popust od 15%,

15% OFF

Book from 9:00 am on 24th October to 11:59 pm on 27th October and fly to Italy, Europe and North Africa from 7th November to 28th March, 2015*

Subscribe to our newsletter, and you will be always in touch with us.

Mali OT - upravo videh na Fiumicinu sveže ofarbani Alitalia Etihad. Odvratan.

Drugari.... 

Posto ne znam kako se krecu cene u tom delu sveta .... jel HKG-BKK 95eur one way, dobra cena ili jok? (ne gledam low cost).

Drugari.... 

Posto ne znam kako se krecu cene u tom delu sveta .... jel HKG-BKK 95eur one way, dobra cena ili jok? (ne gledam low cost).