Jeftine avio karte

4,718 posts in this topic

Iz mnogih gradova u Evropi .... recimo Venecija - Barcelona - Barcelona - Singapur, oko 200eur.

B30A6YT.png

Ovo je samo primer, 11 februar Venecija Barsa, 18 februar Barsa Singapur.

RulTTqp.png

xLS8aP4.png

A moze i iz Rima. 

UETQivG.png

Kayak.com.br

Brazil nikad nije bio jeftiniji :)

Edited by traveleasy

Au, opasno su zabagovali na Viajanet-u, i to u vreme karnevala :D Nisam samo siguran da li moze i nekim nebrazilskim karticama da se pazari na tom sajtu.

PS: Dodao bih jos da je nikad bolji trenutak doci u Brazil, jer brazilski real jako gubi vrednost, pa se sa evrima dobro prolazi.

O da :) ma da sam ja skoro bio, pa mi ovo nije previse zanimljivo, ali moja dva drugara su vec kupila karte i dobili confirmation :) I mogu da provere booking na turkishu :) 

Elem, da ne kacim ponovo screenshotove, i argentina (EZE) oko 280eur na istu foru.

Verovatno da, jer, koliko vidim, samo brazilske mogu da prodju, jer traze brazilsku adresu i CPF broj(nesto kao JMBG).

Verovatno da, jer, koliko vidim, samo brazilske mogu da prodju, jer traze brazilsku adresu i CPF broj(nesto kao JMBG).

Kupili su na expedia.com.br sa nasom karticom. Bez ikakvih problema.

ljudi..imal idalje ovih karata? j ne uspeh da nadjem nista po slicnoj ceni..za koji datum ste nasli ove iz rima? imate li ideju koja je bolja zarijanta za iz beograda? hvala.

na expedia.com.br nema ovih karata..uspeva li neko..ja nadjoh nesto najnize za tipa 270 jura kad se preracuna..

Ima i dalje karata samo postaju sve teže da se nađu.
@traveleasy Da li su dobili i ticket number? Pošto sam ja sad uzeo BLQ - EZE povratnu, ali expedia još uvek nema ticket numbere, a nema ni na Turkishovom sajtu (iako ima moj booking uredno i piše confirmed pored njega).

Probajte na submarinoviagens.com.br, odaberite opciju za karticu "emitido no exterior", trebalo bi da moze da prodje i sa nebrazilskom karticom. CEP je postanski broj. DDD je pozivni broj, probajte da ga stavite bez 0, npr, umesto 021, samo 21, umesto 064 samo 64.

Evo da potvrdim da sam dobio ticket number na svojoj avio karti, moj savet za pretragu je da se radi preko kayak.com.br i da se stavi fleksibilni datumi (+-3) pa da se sa tim datumima uzme na expedia.com.br

Pored toga jako veliki broj aerodroma je otvoren za ovu opciju (Milan Venice Rome Bologna Madrid Barcelona Nice Paris Porto Lisbon Turin).

I još jedna informacija vredna spomena, ako imate layover duži od 10 sati u Istanbulu, zato što nema druge konekcije, trebalo bi da se dobije hotel na račun Turkisha.

http://www.turkishairlines.com/en-int/travel-information/frequently-asked-questions/travel-information/special-service-requests

ja definitivno ne uspevam..nadjem na kayaku te jeftine karte, nadjem na viajanetu, i kad odem sa istim datumima na expediu, bar su duplo skuplje..gledam neke datume u intervalu pocetak februra, sredina februara..

Rekoh ti, probaj na submarinoviagens.

Drugar je upravo kupio na sajtu submarinoviagens, ali sa UK karticom. Probali smo sa srpskom, nije prolazilo, ne znam zasto.

Za ubuduce, posto brazilski sajtovi cesto imaju ovaj error fare, ali zahtevaju brazilski CPF, to ce Dragance bolje da pojasni.... imate CPF generator http://www.geradorcpf.com/.

A koliko vidim na viajanet ima jos karata po niskim cenama ... npr 15-30.01.2016. Samo, ne znam da li tamo moze da se kupi sa nasim karticama.

6478450173.png

Edited by traveleasy

Ima i na submarinoviagens, samo tamo ne moze da se promeni zemlja adrese kartice sa Brazila na bilo sta drugo... [mada, kako puno kartica ne proverava zemlju ako je adresa tacna, moze da prodje].

Edited by jms_uk

Za ubuduce, posto brazilski sajtovi cesto imaju ovaj error fare, ali zahtevaju brazilski CPF, to ce Dragance bolje da pojasni.... imate CPF generator http://www.geradorcpf.com/.

Prvi put vidim ovo, ako nekom uspe da sa tim pazari, onda ok. Koliko znam, CPF broj se moze izvaditi ovde u Brazilu, ili iz inostranstva, putem ambasade, kako sam ja uradio. U svakom slucaju, CPF ne pomaze ako nemate brazilsku karticu, ovde su vrlo rigorozni oko toga i moraju svi podaci da se poklapaju, kao npr. adresa.

Kao sto rekoh, na sajtu submarinoviagens moze da se pazari sa nebrazilskom karticom, pogledati detalje iz par postova iznad. Problem je sto i kad odaberete inostranu karticu kao sredstvo placanja, format popunjavanja adrese ostaje "brazilski", pa je malo nezgodno uneti neke podatke, sto moze da pravi probleme. I kao sto napisah, probali smo sinoc srpskom karticom da pazarimo, nije prolazilo, iako je u jednom trenutku meni skinulo deo novca i storniralo potom. U poslednjem pokusaju, drugar je pazario sa UK karticom, uspesno, s tim da je postanski broj(CEP) lupio, jer nije prihvatalo format UK postanskog broja, a kao broj telefona je stavio moj brazilski broj. Tako da, ko bi ih znao kakva su im pravila. Da li zavisi od kartice, sto rece jms_uk, ili nekih pravila samog sajta, ne znam. U svakom slucaju, vredi pokusati.

Akcija qatara iz Budimpeste. 

Budapest – Dubai – Budapest
Budapest – Mumbai – Budapest
Budapest – Tokyo – Budapest
Budapest – Kuala Lumpur – Budapest
Budapest – Male – Budapest
Budapest – Johannesburg – Budapest

traje do 20.09.15, a za datume od danas do 30.04.2015

Travel dates:

January-March 2016

Routing:
Milan – Ushuaia – Milan