Posted July 23, 2010 posalji mi sajt na koji mogu da vidim za karte otvoris google.....ukucas : virgin atlantic....sacekas malo i na vrhu ce dobijes : Virgin Atlantic Airlines. Klikni na to i dosla si na site. Btw, ima zanimljivih karata kod Ryana za 3e.... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 28, 2010 Nasao sam jeftinu kartu BG-Bec-Frankfurt bas za odgovarajuci datum, kod Flynikija. Zanima me da li je neko leteo njima i kakva su iskustva? Koliko su pouzdani u smislu stizanja na vreme? I sto se prtljaga tice, koliko su rigorozni? Koliko vidim, u cenu im je uracunato 20kg redovnog prtljaga i jos plus 6kg rucnog, sto deluje sasvim ok za cenu karte od oko 70 evra za jedan pravac. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 29, 2010 Ја сам ишао, али само једном из Беча за Београд и све је било ок... Били су тачни. За пртљаг не знам шта да ти кажем јер сам имао мање од 20 кг, а ручни се не сећам да ли су мерили. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 29, 2010 leteo sam ja sa njima vise puta, nikad nikakav problem. Avion mi je uvek i poletao i sletao na vreme, avioni su im novi, cisti, stjuardese mlade, nasmejane, u farmerkama ) A dobijes i vise nego pristojne sendvice i pice, a za decu i neke igrackice na poklon, sto je sve takodje ukljuceno u cenu karte. Za prtljag mi nikad nisu pravili problem, niti je neko to posebno gledao, mada nikad nisam ni imao velike torbe. To uostalom, kao i uvek, pre svega zavisi od raspolozenja aerodromskog osoblja na salteru... Na liniji beg-vienna-beg avioni i nisu bili nesto preterano popunjeni, mislim da nikad nije bilo vise od nekih 60% popunjenosti aviona maximum, ali sam s njima par puta leteo i do Kopenhagena i taj let vienna-cph-vienna im je prilicno popunjen. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 29, 2010 Hvala! No, od juce do danas, karte poskupele Bas bezveze! I dalje stoji stara cena, ali kad se klikne na taj datum, iskace obavestenje da je karta poskupela za oko 40-50 evra, bedak! Ima li sanse da ce opet da padne, slabo sam pratio njihov sajt pa nisam upucen? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 30, 2010 E bas bezveze! Ni ja bas ne pratim redovno kretanje cena na njihovom sajtu, pa ne mogu da ti kazem da li se moze ocekivati da cene opet padnu. Znam da s vremena na vreme imaju akcije i prodaju karte po ceni od 1 evro plus takse ali stvarno ne znam kad ce to da bude i kojom dinamikom uvode te akcije. Nadam se da ces ipak uspeti da "ulovis" neke povoljne karte... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 30, 2010 Hvala, ali, po svemu sudeci, JAT ce da vadi situaciju. Nesto nisam optimista da ce opet spustati cene karata. Bile su 3,5 evra plus takse, danas su vec preko 50 evra plusa takse. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 30, 2010 Btw, ima zanimljivih karata kod Ryana za 3e.... Pazario tri komada; jednu za £3, jednu za €3 i jednu za 2LVL Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 30, 2010 Pazario tri komada; jednu za £3, jednu za €3 i jednu za 2LVL Beše ono Birmingem-Poljska ? Nice deal ! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 30, 2010 5e free online ch/in Milano-Faro ili Milano-Porto u oktomberu....za dvoje povratna 20e sa sve provizijom,nice Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 30, 2010 Pazario tri komada; jednu za £3, jednu za €3 i jednu za 2LVL Beše ono Birmingem-Poljska ? Nice deal ! da, da: Birmingham-Poljska preko Nemacke, Latvije, Letonije i Finske Bar je povratak direktan. Uz ove tri sam uzeo i jednu od €10 i dve od ~£18.50. Ironija je da su te dve najskuplje za najduzi let [~3h] i najkraci [[~40min] Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 7, 2010 Bristol-Porto £6 Porto-Bristol €6 Prvi [produzeni, cetvrtak-nedelja] vikend u oktobru Ryanair Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 8, 2010 vize?! Kakve vize? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 8, 2010 [color=blue]ет јмс_ук а одакле полазиш уопште Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 8, 2010 Ja iz Bristola, tj. nekih 60ak milja od BRS Ukapirao sam sada - mislite na to da je problem UK viza Kad nisu u Sengenu... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 8, 2010 Ukapirao sam sada - mislite na to da je problem UK viza Kad nisu u Sengenu... da jedva cekam da nam jos i to ukinu, ako ce ikada. meni i sa boravisnom dozvolom jedne od EU zemalja za UK isto treba Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 8, 2010 Sto je ipak bolje nego sto ja sa boravkom u UK nisam mogao ni u jednu drugu EU zemlju bez vize... Samo u Svajcarsku dok nisu usli u Sengen. Sledeci britanski review vizneog rezima je 2011, pa mozda i budu ukinute. da jedva cekam da nam jos i to ukinu, ako ce ikada. meni i sa boravisnom dozvolom jedne od EU zemalja za UK isto treba Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 9, 2010 posalji mi sajt na koji mogu da vidim za karte otvoris google.....ukucas : virgin atlantic....sacekas malo i na vrhu ce dobijes : Virgin Atlantic Airlines. Klikni na to i dosla si na site. Btw, ima zanimljivih karata kod Ryana za 3e.... Nadjoh kod njih povratnu Bec - New York za 210e! Da ne poverujes. Medjutim uvek treba citati i ono najsitnije napisano : "Total EUR 500.64 including taxes, fees, charges & surcharges" Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 22, 2010 Caos jel ima neko ko moze da mi pomogne posto nisam bas strucna u trazenju,trebaju mi karte do bangkoka sredinom januara...thanks Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 23, 2010 Najjeftinije karte su bile kod kompanije Blu-express, nekad i za 350 evra povratna iz Rima ili Milana. Ali, koliko znam, jos ne prodaju karte za januar. Idi na njihov sajt pa proveravaj kad ce da puste u prodaju karte za taj period. U medjuvremenu, mozes da pogledas i neke ostale kompanije, moguce je naci nesto povoljno ako je neka promocija i ako se karta kupuje dosta unapred. Koristi neke pretrazivace letova, npr skyscanner, opodo, expedia, edreams... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 23, 2010 Dragance hvala ti puno,bila sam na sajtu blu express imaju za septembar i oktobar samo cene avio karata a expedia mi izbacuje dosta skupe,za sad... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 24, 2010 Zgodna info za one koji vole severne krajeve Norveška Low Cost avio kompanija “Norwegian Air Shuttle”, koja redovno leti na linijama Beograd – Oslo i Beograd – Stokholm, objavila je promotivnu ponudu pod nazivom “Scandinavia On Super SALE!” i pustila u prodaju avio karte na pojedinim destinacijama po ceni od 199 NOK (norveških kruna), odnosno od 25 EUR (cena karte u jednom pravcu sa uračunatim taksama). Booking period traje do 06. septembra, a avio karte koje su na promociji obuhvataju period putovanja od 01. septembra 2010. do 31. marta 2011. Više informacija na www.norwegian.com Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 28, 2010 20 posto popusta od danas do 30.08. za sve letove na wizzair.com Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 28, 2010 Ja sam leteo za Bankok sa Aerosvitom iz Budimpeste a lete i iz Beograda. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites