Jeftine avio karte

4,721 posts in this topic

Je li moguć roundtrip Rim - Zagreb - Rim u oktobru, eventualno početak novembra, po nekoj normalnoj cijeni? Kad god sam gledao (i putovao) uvijek je bilo povoljnije preko beogradskog aerodroma, a meni je Zagreb ipak malo bliži  ::crazy:

Navodno, Mistral Air leti iz Mostara za Bolonju i Napulj. Doduše, i prevoznik i aerodrom imaju sajtove kao iz šesnaestog veka, imaju sve informacije osim reda letenja i cena karata. Probaj da pratiš ove linkove:

http://www.mostar-airport.ba/novosti_vise.php?id_novost=16

Međutim, kada pogledam sajtove aerodroma u Bolonji i Napulju, niđe Mostara...  :? Čudna jada od Mostara grada...

I ne znate kolikog jada....

On topic ovdje se mogu naći info o letovima i cijene

http://www.balkanexpress.it/

deda uh dobro ste prosli ti i ortak !  :spot:

ja sam bas 27. avgusta uvece videla ponudu za Pariz isto ali za 52 eura od 22.10. do 30.10., treba da idem na koncert pa bas bila ono yea yea :dance: taman sam htela da rezervisem danas posto sam uplatila na karticu, medjutim cena je skocila vise nego duplo T_T tako da uh zavidim vam !!!  :bang: sad pojma nemam da li cu uopste ici na taj koncert..

osim ako s ne pojavi neki iznenadni popust pa se vrati na neku pristonu cenu :ll:

@SamuraiSx

Koji koncert?

Cekaj, kad si gledala, povratna Bg-Pariz je bila 52e za 22.10. i 30.10?

I ja sam posle nase uplate pratio stanje, i vidim da nesto nema jeftinijih karata..ne toliko kao pre.... mada, to treba pratiti stalno..i konsultovati iskusnije, npr ovde na KPS :)

deda

koncert japanske grupe One Ok Rock. Moja omiljena  :mrgreen: dolaze u Evropu napokon a najblize je Pariz tako da..

i gledala sam 27. i 28.08. jos mi je bilo za razmisliti sta cu tako dugo u Parizu, ali ono cena je odgovarala.

eh nisam imala vremena da se ranije raspitam.. nazalost. putovala sam i bila sam na takmicenjima, a i iznenada je ovo bilo da dobijem ulaznicu tako da eto sto sam brze mogla sam se aktivirala ali zakasnila ipak. :bag:

I ja se spremam da pazarim Ryanair prvi put u životu: Milano - Pariz eu 9,99.  :)

Ako nekog zanima, po istoj ceni ima i Milano - Barcelona.

A Milano - Berlin je 24.

uzela kartu iz Ryanair-a  za 23.10.~

Pula - Pariz - EU 14.99

do Pule cu morati stopom.. nadam se da cu uspeti a i da ce biti sve ok jer stopiram po prvi put na duzu relaciju i to van zemlje..

e sad i nazad treba da nadjem ovako nesto jeftino do 20 eura x.x

pa peske cu do aerodroma u Puli, a od aerodroma u Parizu do samog grada probacu da stopiram. sigurno je gust saobracaj i ne verujem da ne bi bas niko stao.. ili nisam u pravu?  :o

Imas Pariz - Milano za 8 evra, 30. oktobra, npr.

A odande gledaj neki easyjet, mozes i stopom... bar si se malo priblizila.  ;)

Tashi bas sam se obradovala na tvoj post ! ali kada sam pogledala, da na edreams ako narucis kartu preko RYanair za MIlan je 30.10 8 eura, ALI kada sam dosla do finalnog koraka - placanja karticom, nabacio je 25 eura na taxe... sto znaci karta ukupno kada se narucuje sa svim taxama je 35 eura (bar za Mastercard kreditnu karticu, a i za debitnu je jeftinije samo 2-3 eura).

tako da .. razocaranje za sada jos uvek nista x.x

Samuraju, ako tako budeš tražila, na kraju ćeš ići stopom. :stop:Nema više karata po 2€, nije ovo 2005. Znam da je budžet vrlo ograničen, :yok: ali to što si našla je vrlo povoljno, a princip kupovine karata (a i svega ostalog) je "ako možeš da to sebi priuštiš, kupuj odmah".

Na italijanskom edreamsu Pariz - Milano za 30.10 je 3.99 evra, sa debitnom je 29.99.

Sa edreams karticom - cena je 3.99, ali nema smisla ni da trazis nekog ko je ima, jer karticom moze da kupuje samo vlasnik...

Ne znam, i ja mislim da je 30 evra dobra cena, manje od toga ne verujem da ces naci.  :(

pa to bi bila ok cena da je let Pariz pa neki grad u Hrvatskoj, Bosni ili do BG. ali Milano je daleko, a samo do Milana je to meni preskupo, jer posle se opet moram snalaziti.

nista trazicu jos uvek, ako ne nadjem nista do odlaska, onda stopa preostaje..

Nemam interneta, da bih kopao dubinski, pa ako moze pomoc...

Nesto do Pariza, polazak 08.10., povratak 14.10.

Trazi se najjeftinija varijanta...dakle, moze plus koji dan, mogu presedanja, pa cak i spavanje na aerodromu (naravno da se izbegne bas 4 dana puta, a ukupno se ima 6-7 dana)...moze sve sto vole mladi, Pesta, Temisvar, Zagreb...

Video samo direktne iz svih okolnih gradova i to ide preko 100€...