Posted October 15, 2013 Malo sam frikombinovao, ali ništa što odgovara. Zapravo, jedino što sam našao je Wizzair Tuzla-Geteborg 11.11. 11:25 → 14:05 €89.99 (+prtljag valjda 15€) Voz Geteborg-Bergen (link) 11.11. 18:00 → 6:51 NOK 250 (~30€) ali to znači da stižeš ujutro 12-tog. Kad se već iscimaš da dođeš do Bergena, nije li jednostavnije da sam dođeš i do škole? Međutim, 10-tog skoro ništa ne leti iz naših krajeva ka Švedskoj ili Norveškoj, a da sam ja našao. Izuzetak je Beograd-Malme Wizzairom 10.11 18:05 → 20:25, ali treba da se iscimaš do BG, pa od Malmea do Osla, pa od Osla do Bergena. Koliko vidim, taj let iz tuzle je 10-og januara sa Wizzom. To bi mu bilo ok, taman ima vremena da stigne vozom u Bergen do 11-og. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 15, 2013 10-tog?! Jedno triput sam gledao... Ali svejedno, ako mu je Lufthanzom iz Splita stvarno 220€ povratna sve do Bergena sa prtljagom, teško će tu neka low cost varijanta nadmašiti odnos cena:cimanje. Da sam na njegovom mestu, ne bih se puno dvoumio. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 16, 2013 Da, ali ti si gledao za novembar, a njemu treba januar. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 16, 2013 Da, ali ti si gledao za novembar, a njemu treba januar. Pa dobro, jedinica više-manje... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 19, 2013 Jos jednom,veliki pozdrav putnici.. Upravo sam posao da kupim kartu koju sam gore naveo,ali kontam "hajd da jos malo pogledam iz Sarajeva"..I nasao sam sljedece,na edreams.com : http://prntscr.com/1yas7b Pa,imam par pitanja.. Da li je ovih sat vremena dovoljno za konekciju u Becu? Kod njih na stranici pise 25 minuta,ali ipak.. I,vezano za eDreams.com... Da li su pouzdani (nije prevara ili nesto slicno - do sada sam samo sa sajtova kompanija kupovao..)? I,da li mi kupe e-ticket,pa sa brojem rezervacije mogu da odradim online check-in na Lufthansa.com? Unaprijed hvala i pozdrav EDIT: Posto je ovo zimsko vrijeme,sta se desava ako mi jedan let otkazu (tipa ovaj VIE-CPH)? Da li dobijam normalni rebooking kao da sam kupio kartu preko sajta stranice ili??? Najvise sam sumnjicav zato sto je eDreams puuno jeftiniji od stranica kompanija.. Upravo sam pogledao na stranici Vienna airport,Let za Kopenhagen ide sa gate-a F.. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 19, 2013 Edreams je pouzdan, ali im je provizija velika u poslednje vreme (osim ako nemas njihovu karticu - u Italiji je Agos, ne znam sta bi bilo u Srbiji). Cena moze biti mnogo nista, ali ako ti u ponudi podrazumeva dena sa tom karticom, a ne bilo kojom drugom - obicno je americam express najskuplja, pa onda viza itd. Ako ti je i dalje povoljnije - uzmi slobodno, sve je regularno. Nekad sam redovno kupovala karte preko njih, nikad nisam imala problema. Karta koju kupis je regularna, uslovi su isti gde god da si je kupio, to je odredjuje klasa i kategorija karte, a ne prodavac. Dakle, check-in moze on line. Dobices booking reference number i e-ticket number, pa na osnovu jednog ili drugog mozes to da uradis. Ako ti otkazu let - da, bices rebookiran na neki drugi let. Tvoja karta nije drugacija od karte kupljene u agenciji ili gde vec. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 20, 2013 Sat vremena u Beču ti je dovoljno ihaaj, a letovi su ti vezani, tako da ne brineš. Ja sam nedavno u Minhenu imao 45 min. da presednem na prekookeanac i da pri tom još jednom prođem sekjuriti... na kraju sam stigao i u jedan leteći fri-šop. Možda jeste malo predrasuda, ali u Lufthanzinim rukama sam se osećao prilično sigurno da će sve stići na vreme, i tako i bi. I nešto što ni sam nisam donedavno znao: ako ti na kofer pri check-inu stave nalepnicu na kojoj piše "HOT", ne znači da misle da si potencijalni terorista, nego da ima prioritet pri pretovaru zbok kratkog vremena presedanja. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 21, 2013 Može li mi neko pomoći da nađem kartu Barselona - Pariz u jednom smeru na datum 01.12.2013 sa koferima po 20kg. Unapred Hvala Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 21, 2013 https://www.bookryanair.com/SkySales/booking.aspx?culture=en-gb&lc=en-gb#Select a za 2 12 ti je 17e avionska karta a ti dodaji prtljag Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 21, 2013 Kolika ce mi biti jos cena sa 2 kofera (ja i druga osoba) i svim taksama njihovim ? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 21, 2013 torba od 15kg je 15e od 20kg 25e mislim da je 15 kg solidna tezina nikad nisam presao 15kg a sad vidi znaci sa 15kg je 84e za dve osobe a sa 20kg 104 Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 21, 2013 Da li neko ima predlog kako sto jeftinje doci iz Perua (Lima) do Stokholma ili Ciriha (svejedno) oko 20. decembra, moze par dana gore-dole? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 21, 2013 Imam mogucnost tu 104 Ryanair ili 139 Vueling. Sta mi preporucujete ? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 21, 2013 Vueling forever! Ali meni i Vueling i Easyjet daju mnogo nizu cenu: Vueling 49.99 (69.99 za Optimum fare, i.e sa 23 kg sa prtljaga), Easyjet 44,32. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 21, 2013 Vueling trazi 20e po koferu. Sto ispadne 138 Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 21, 2013 Vueling trazi 20e po koferu. Sto ispadne 138 Meni za 1. decembar u 9.25 ujutru, one way, daje 66.99 - optimum fare, u koju je ukljuceno 23 kg... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 21, 2013 daje ti za 1 osobu ali ona ne ide sama Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 22, 2013 Ok, da. Nije bas bilo ocigledno u prvom postu, a drugi nisam primetila. Pardon. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 24, 2013 Da podelim zanimljivu ponudu za Rio de Zaneiro 385€ iz Frankfurta http://jeftinaputovanja.org/rio-de-zaneiro-za-385e-povratna-karta-iz-frankfurta/ Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 28, 2013 budimpešta dubai jedan pravac wizz novembar od 16.693 Ft ( 57 eura) Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 28, 2013 ovo je je već ,,bolesno,,-povratna iz bukuresta za dubai npr 7.-9nov samo54e! danas neki popust Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 30, 2013 Kako najpovoljnije do Bangkoka krajem januara, selim se tako da mi treba karta u jednom pravcu? Najjeftinije sto sam nasla je 460 evra, Qatar Airways, 29. januar. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 1, 2013 mala pomoć.Kako najjeftinije do Argentine Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 1, 2013 interesuje me najjeftinija karta beograd njujor kraj novembra ako moze da se nadje do 570 eura ima li neki link otprilike datumi su 20-25.11. povratak za tri meseca nije bitan datum. Hvala na pomoci nadam se da cete mi pomoci da nadjem Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 2, 2013 turkis i er frans su imali promocije nedavno. proveri Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites