Jeftine avio karte

4,718 posts in this topic

Pokusacu ponovo.  teg

Meni izlazio samo Singapore Airlines, oko 1,100 evra...

Ne znam sta ce biti sa ovim, izvor B92:

Kada su u pitanju novi avio prevoznici, u sledećoj godini direktorat je dobio zahteve od kompanije Easy Jet Swit Džet Switzerlend za otvaranje saobraćaja iz Ženeve od januara 2014. godine, od španskog avio prevoznika Vueling Airlines za saobraćaj na liniji Barselona - Beograd - Barselona od juna sledeće godine i portugalske kompanija "TAP Portugal" za saobraćaj na liniji Lisabon - Beograd - Lisabon, od jula 2014. godine, rekao je Živanović.

pozdrav iskrslo mi nesto, pa treba izmedju 1 i 4 da idem iz bg(ili neki obliznji aerodrom) za lyon ili zenevu, a ne bih da idem autobusom jer je pakao na granicama ( kada sam dolazio pre par dana kolone su bile duge i po 40km), pa me zanima jel ima neko ideju kako da se sa jednim cekiranim prtljagom pristupacno dogegam do tamo ?:)

pozdrav iskrslo mi nesto, pa treba izmedju 1 i 4 da idem iz bg(ili neki obliznji aerodrom) za lyon ili zenevu, a ne bih da idem autobusom jer je pakao na granicama ( kada sam dolazio pre par dana kolone su bile duge i po 40km), pa me zanima jel ima neko ideju kako da se sa jednim cekiranim prtljagom pristupacno dogegam do tamo ?:)

Misliš, u jednom pravcu bilo kad od 1. do 4., ili ti treba povratna, a da si tamo u tom periodu?

"Pristupačno" je vrlo relativna kategorija, ali može da se izboksuje sledeće (pod pretpostavkom u jednom pravcu):

Wizzair

Beograd - Bazel Miluz

31 Dec 11:40 → 13:40 (din14,999.00 / din12,599.00WIZZ Discount Club)

Tuzla - Bazel Miluz

31 Dec 16:25 → 18:20 (€109.99 / €89.99WIZZ Discount Club)

Od Miluza do Liona možeš vozom, kojih ima dosta:

http://www.raileurope-world.com/train-tickets/journey-insights/article/mulhouse-lyon#

Arad - Milan Bergamo

31 Dec 11:20 → 12:00 (lei99.00 / lei54.00 WIZZ Discount Club), tj. skoro džabe

+20€ Čekirani prtljag po komadu

Od Bergama do Ženeve može vozom, ali nije baš jeftino, meni je http://www.sbb.ch/en/home.html izbacio 106 SFR

EasyJet je bezobrazno skup do Milana. Do Ženeve iz Beograda lete tek od 24. 1, bar tako najavljuju.

jel ima neko ideju kako od bankoka do manile ( clark-a) u aprilu?.....ne mogu da nadjem nista ispod 140$ za sredinu aprila...

koje low cost lete tamo...air asia ne izbacuje let

jel ima neko ideju kako od bankoka do manile ( clark-a) u aprilu?.....ne mogu da nadjem nista ispod 140$ za sredinu aprila...

Imas za par datuma u aprilu preko cebu pacifica za 75eur bez checkiranog prtljaga.

eosn22x.jpg

I tiger airways do clark-a za 75.

Ili ako ti se ne žuri čekaj neke promo akcije. Ja sam I do I od bkka platio 40eur cebuom.

@Duya  Hvala puno, na kraju cu ipak da hvatam wizz do pariza pa onda vozom, elem ljudi sto se tice ove error fair karte, jos uvek je u akciji doduse ja mislim samo za od 12-23 januara...

@Duya  Hvala puno, na kraju cu ipak da hvatam wizz do pariza pa onda vozom, elem ljudi sto se tice ove error fair karte, jos uvek je u akciji doduse ja mislim samo za od 12-23 januara...

Nije, pokazuje za razne datume u januaru - ali ne moze da prodje placanje [cena 'poraste' za nekih 480 evra na poslednjem koraku]...

Mali offtopic.

Jel postoji neki sajt za pretrazivanje povoljnog "kombinovanog" prevoza?

Npr. kombinacija puta avionom i vozom?Ili brodom i vozom?Ili tako nesto.

Немам појма јел ово повољно, па ако није, молим да се брише, ако јесте, можда неком буде од користи :)

Повратна БГ - Нио Иорк - 475 евра.

http://www.popusti.rs/475-eura-povratna-avio-karta-beograd-new-york-taxe-prtljag-d8526?direct=1&utm_source=8526_nl_novi-sad&utm_medium=email&utm_campaign=8526

Imas za par datuma u aprilu preko cebu pacifica za 75eur bez checkiranog prtljaga.

eosn22x.jpg

I tiger airways do clark-a za 75.

Ili ako ti se ne žuri čekaj neke promo akcije. Ja sam I do I od bkka platio 40eur cebuom.

hvala...mislis da ce da daju neku promociju sad za taj period?

ipak je to peak sezona za filipine...a tiger sa prtljagom ispadne 95 evrica :)....

Cebu svako malo ima neke akcije i promocije, tako da verujem da ce izbaciti neku akciju skoro sigurno.

@ Brazilac

Druze,ipak je dolso do neke greske tako da te cene nisu vise aktuelne tj nije vise toliko jeftino vec je dosta skuplje :-)

Ja sam bas pogledao sinoc i stajalo je kako si ti rekao ali je ipak malopre promenjeno i dignuta je cena :-(

Ali hvala na infu u svakom slucaju...

Previse je bilo jeftino da bi bilo istinito :-)

Na znam da li mislis na post iznad tvog ili neki drugi. Ukoliko mislis na post Brazilca sa pocetka stranice, akceja pocinje 01.01.2014. tako da je cena trenutno drugacija od one koja bi trebalo da bude.

Na znam da li mislis na post iznad tvog ili neki drugi. Ukoliko mislis na post Brazilca sa pocetka stranice, akceja pocinje 01.01.2014. tako da je cena trenutno drugacija od one koja bi trebalo da bude.

Mislim na post od ''brazilca''. Ali fora je u tome sto su cene koje su bile najavljivane u toj akciji bile drugacije tj secam se da je za let do Maldiva bilo oko 7260 czk tj oko 270 eur a do Delhija oko 4000 czk sto je oko 160 eur (i to je stajalo na sajtu). Sada kada se otvore ti njegovi linkovi za te destinacije stoji da je let do Delhija 12300 czk sto je ipak vise nego sto je bilo. Ocigledno je Turkis greskom to stavio jer vec danas nije toga bilo na sajtu. Bas kada sam sinoc nakon njegovog posta proverio cene stajalo je da ce od 01.01.2014. krenuti prodaja pod tim jeftinim cenama ali je ipak danas to prepravljeno.

Kako najjeftnije stici do Sidneja? Polazak izmedju 10-14 januara, povratak oko 20og februara... Ne mogu da nadjem nista ispod 2000 evra...

Iz Frankfurta za 1,077 € China Eastern. 1,182 China Southern iz Rima... Ali mislim da ti je bolji Singapore Airlines.