Jeftine avio karte

4,719 posts in this topic

Pozdrav!

Treba mi mala pomoc. Da li je moguce naci jeftiniju varijantu za Tajland za januar od 520e iz Budimpeste i 580e Iz Bg?

Hvala 

Ne znam koji su ti datumi, imas Qatarom za 525 iz Beograda, 459 iz Budimpeste (iz Milana za 440).

Pogledaj na italijanskom skyscanneru i Travel2be.

Edited by Yael

Ne znam koji su ti datumi, imas Qatarom za 525 iz Beograda, 459 iz Budimpeste (iz Milana za 440).

Pogledaj na italijanskom skyscanneru i Travel2be.

Hvala:) na brzom odgovoru. Pa ja gledam januar februar kad najjeftinije nadjem. Radije bi pravila kruzno, recimo dolazak u Bankok a povratak iz Indonezije, nego kontam da mi je to dobro skuplje. Ovako bih low costom izabrala par stvari koje bih posetila. Kad je taj Qatar 459 e iz Budimpeste? Ja sam januar gledala iz Budimpeste za 510e, kontam februar je skuplji zbog partija. U principu me samo zanima sta je najnize sto mogu naci u tom periodu sto iskustveno znate, da li da josh cekam ili je to  :banana: dobra cena..

Cao!

Molim vas za pomoc, treba mi najjeftinija varijanta za Kuala-Lumpur 15.12.2014-19.01.2015. Ono sto sam uspela da nadjem Budapest-Kuala Lumpur preko ebookers-a za 590 eur, povratna. Ne znam da li mogu da prodjem sa manje. U pitanju je QatarAir. Ako postoji druga varijanta ili drugi povoljniji site za booking, znacili bi mi. Hvala unapred.

Cao!

Molim vas za pomoc, treba mi najjeftinija varijanta za Kuala-Lumpur 15.12.2014-19.01.2015. Ono sto sam uspela da nadjem Budapest-Kuala Lumpur preko ebookers-a za 590 eur, povratna. Ne znam da li mogu da prodjem sa manje. U pitanju je QatarAir. Ako postoji druga varijanta ili drugi povoljniji site za booking, znacili bi mi. Hvala unapred.

Saudia Arabia Airlines Milan- K.L  535e

Saudia Arabia Airlines Milan- K.L  535e

Jedno glupo pitanje odem na Momondo on me prebaci na E dreams karta 440e, direktno na E dreamsu 500 kao i na Qatar sajtu?Nekih iskustava u vezi toga?Kupujem dve karte, 120e razlika...mogu da platim dva leta na Tajlandu:)

Hvala:) na brzom odgovoru. Pa ja gledam januar februar kad najjeftinije nadjem. Radije bi pravila kruzno, recimo dolazak u Bankok a povratak iz Indonezije, nego kontam da mi je to dobro skuplje. Ovako bih low costom izabrala par stvari koje bih posetila. Kad je taj Qatar 459 e iz Budimpeste? Ja sam januar gledala iz Budimpeste za 510e, kontam februar je skuplji zbog partija. U principu me samo zanima sta je najnize sto mogu naci u tom periodu sto iskustveno znate, da li da josh cekam ili je to  :banana: dobra cena..

pa, to oko 500 evrica je ok. cena...izadje nekad i do 450, iz milana npr. cesto se pojavi, ali to ne mora da znaci...iz bga isto se pojavljuju cene od 500-550 evra, al i ova 567 nije losa...kad preracunas koliko potrosis kinte do budimpeste i nazad, ispadne te isto, a ustedela si cimanje...ako je karta 450, a kod nas 550, onda bi se vec iscimao...ja bih je uzeo sad iz bga, zato sto po ovoj ceni ima stvarno puno datuma, a ako i bude nize od ovoga, imace samo par datuma..

Pogledaj KLM.

A odakle sa KLM-om? Proveravala sam iz Budimpeste, dosta skuplje nego QatarAir.

Edited by nova putnica

Ja obicno gledam letove utorkom, tako da sam gledala 13.01 - 27.01. A sadsam pogledala i povrtak 10.02. - cena je 459, Qatarom, BUD - BKK (polazak (13.01).

Cena je ok, mnogo nize sumnjam da ces naci...

I da, naravno, povrtano, pa regionalnim kompanijama okolo. Ne znam da li razmotrila i opciju da ti Singapur bude baza, a ne BKK... lakse je zbog viza, a i bolje su veze...

Edited by Yael

Jedno glupo pitanje odem na Momondo on me prebaci na E dreams karta 440e, direktno na E dreamsu 500 kao i na Qatar sajtu?Nekih iskustava u vezi toga?Kupujem dve karte, 120e razlika...mogu da platim dva leta na Tajlandu:)

Zaboravi edreams, osim ako nemas njihovu karticu.

A odakle sa KLM-om? Proveravala sam iz Budimpeste, dosta skuplje nego QatarAir.

I meni se cini da je najjevtiniji  Qatar (517), pa Turkish (526)...

Ja obicno gledam letove utorkom, tako da sam gledala 13.01 - 27.01. A sadsam pogledala i povrtak 10.02. - cena je 459, Qatarom, BUD - BKK (polazak (13.01).

I da, naravno, povrtano, pa regionalnim kompanijama okolo. Ne znam da li razmotrila i opciju da ti Singapur bude baza, a ne BKK... lakse je zbog viza, a i bolje su Hej

I da, naravno, povrtano, pa regionalnim kompanijama okolo. Ne znam da li razmotrila i opciju da ti Singapur bude baza, a ne BKK... lakse je zbog viza, a i bolje su veze...

hej...hvlala ali ti datumi su 157000Huf u evrima 500:) ili ja gresim negde :102:

I meni se cini da je najjevtiniji  Qatar (517), pa Turkish (526)...

Da, samo mi reci preko kod site-a gledas booking kad si nasao za 517 eur? To je super cena. I da li neko zna sta se desava sa AirFast Tickets, meni ne radi nemacka verzija vec duze vreme? da li postoji neki problem sa njima ili je problem kod mene?

Da, samo mi reci preko kod site-a gledas booking kad si nasao za 517 eur? To je super cena. I da li neko zna sta se desava sa AirFast Tickets, meni ne radi nemacka verzija vec duze vreme? da li postoji neki problem sa njima ili je problem kod mene?

Ja sam gledala na Italijanskom skyscanneru.

http://www.skyscanner.it/trasporti/voli/bud/kulm/141215/150119/tariffe-aeree-da-budapest-per-kuala-lumpur-a-dicembre-2014-e-gennaio-2015.html?rtn=1

Edited by Yael

Ja sam citala da su ih tuzili neke Grcke agencije..kontam da zato ne radi sajt:)

Pa kako ovo funkcionise? Ja ne razumem madjarski, ali kako vidim lupajuci po kalendaru - , i.e. ako odlazis u decembru, moras da se vratis u 23? A ako ides u januaru ili februaru, nema povratka? :shockkk: