Posted March 28, 2014 LP i Scribd su se udružili. Od sada je moguće da pretplatom na Scribd servis čitate i LP. Pazite štos - prvi mesec je dž! Morate da ostavite info sa kreditne kartice, ali isto tako imate mogućnost da pre isteka tog meseca jednostavno poništite vaš nalog.. https://www.scribd.com/payments/billing Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 26, 2014 Gde je u Srbiji najlakše naći veliki izbor Lonely Planeta i koje knjižare mogu eventualno poručiti neki koji mi treba, a nemaju ga? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 26, 2014 Ako nemas nista protiv elektronske forme, napisi sta ti treba, pa da vidimo ima li neko. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 28, 2014 Treba mi ova, ali bih radije hard copy zbog veličline i sl. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 28, 2014 Ljudi ima li neko za Tursku :rolleyes:? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 29, 2014 Treba mi ova, ali bih radije hard copy zbog veličline i sl.Imam elektronsku verziju, pa ako ti bude trebala - javi se.Ljudi ima li neko za Tursku ?Imam i za Tursku i za Istanbul. Javi na koji mail da saljem. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 20, 2014 Pozdrav, da li neko ima elektronsku verziju LP za AZERBEJDŽAN, GRUZIJU i ARMENIJU? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 21, 2014 Pozdrav, da li neko ima elektronsku verziju LP za AZERBEJDŽAN, GRUZIJU i ARMENIJU?Naravano! Koja ti verzja treba: epub (39Mb) ili pdf (33Mb - konvertovan epub)? Odgovori na PP. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 4, 2014 Да ли има неко Либан или Блиски исток? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 5, 2014 Imam Bliski istok. Posalji mi mail. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 1, 2014 Ako nemas nista protiv elektronske forme, napisi sta ti treba, pa da vidimo ima li neko.Pozdrav, da li ima neko slučajno Atinu? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 2, 2014 Ако има неко Истанбул, у e-pub формату, нека јави на ПП.Хвала! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 29, 2014 Hong-Kong ima li tko? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 4, 2014 Ćao, da li bi neko bio ljubazan da mi posalje LP za jugoistočnu Aziju (Tajland, Laos, Vijetnam, Malezija, Singapur, Indonezija, Filipini, Kambodza). Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 4, 2014 Imam i Hong Kong i Jugoistočnu Aziju u pdf-u, ali su za 2008. Ako vam odgovara pošaljite mi poruku. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 6, 2014 Da predlozim , skinite sa torrenta ima puno brojeva LP Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 25, 2014 Da li neko možda ima Lonely Planet vodič za Prag u elektronskom ili papirnom obliku (na pozajmicu za novogodišnje praznike)? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 25, 2014 Imaš link na epub format ...u PP Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 29, 2014 Dajem na pozajmicu štampano LP India najnovije izdanje, nije mnogo prešao Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 16, 2015 Ima li neko pdf Lisabon ? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 18, 2015 Imam ja:Lisbon DK Eyewitness 2011. i Lisbon top 10 iz iste godine Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 24, 2015 Da li bi neko mogao da mi posalje LP Gruzija,Jermenija i Azerbejdyan? i ukoliko neko ima Tursku. Bio bih mu jako zahvalan Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 25, 2015 (edited) Da li bi neko mogao da mi posalje LP Gruzija,Jermenija i Azerbejdyan? i ukoliko neko ima Tursku. Bio bih mu jako zahvalan Imam ja za Tursku i Istanbul,javi na koji mail da ti posaljem. Edited February 25, 2015 by Cannavaro Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 25, 2015 Hvala, Cannavaro Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 8, 2015 Da li neko ima LP vodic za Rio? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites