Followers 0

Muzika širom sveta: Šta slušate ovih dana

399 posts in this topic

Ova tema treba da pokaže šta ko voli da sluša (ili mora :)), bilo da ste negde na putu, u kancelariji, kolima, autobusu, avionu, ili, jednostavno kod kuće...

Volela bih da vidim (i čujem) široki dijapazon pravaca u muzici, koji ulepšavaju vaše momente, ili ih, pak, kvare.

Numera, koja mi uvek popravi raspoloženje i daje mi "injection", je definitivno:

Napred sa vašim predlozima :)

ili

moze da se vozi koliko hoces...kao doping...   :party: :party: :party:

a kvare mi ih....Shakire, Rijane, Piloti i slicni iritirajucih glasova po moje nezno uvo...Mislim da je glupo da pominjem Indire, Kebe i Cakane...

Mi smo ovog leta na Sardiniji imali u kolima Daft Punk ("around the world, a-round the world...") i Doors ("people are strange when you're a stranger...."). I jedni i drugi mogu da deluju kao "doping", što reče woflbgd. Izletiš na autoput i pustiš "Break on through"... :D

Jos mi nije dosadila, a sjetila sam je se svaki put kad sam "ratovala" sama sa sobom, sa vremenom, prevozom, kasnjenjem, nespavanjem...

Zenski deo Wolfbgd nema nista protiv Rihanne, Shakire......cisto da se zna.  :LOLLL: :LOLLL:

Do sad nisam imala prilike da čujem Timi... hvala Slobo na otkrovenju! Potpuno sam oduševljena ;D

A za laganu voznju kroz prelepe pejzaze  ::artist:  Portugala, Spanije, Francuske....papucica na 90kmh i

serenadezvizhdserenadezvizhdserenade

http://www.youtube.com/watch?v=15IYGrcop0k

Za laganu voznju ( ka istoku) kroz prelepe pejzaze  ::arabia:

Kad udare emocije  :'(  :-[

Za primanje tokom voznje, iako ne vozim motor i kad vidim coveka na motoru koji divlja okolo najradje bi ga gadjao kamenov, ali ova pesma stvarno razoruzava.

http://www.youtube.com/watch?v=AJ3T7RZQiew

:pij::pivoooo:

http://www.youtube.com/watch?v=-_vrndyrhDw&feature=related

I naravno...

Iskljucivo za usamljene putnike namernike, koji prelaze km i km svojim kolima (ali bez famozne Mileve :D)

Do sad nisam imala prilike da čujem Timi... hvala Slobo na otkrovenju! Potpuno sam oduševljena ;D

I ja bas to htedoh da kazem :)

I ja bas to htedoh da kazem :)

Nema na cemu, ja u poslednje dve nedelje slusam ovo non stop :)

Oduvek sam imao drugaciji odnos prema muzici. Evo kako ide: cujem neku dobru pesmu, zainteresujem se, skinem celu diskografiji sa torenta i krenem da slusam redom pesme od prvog albuma. Skoro nikada ne pravim sarene plej liste nego uvek ubacim ceo album neke grupe. Obicno kada skinem diskografiju i dodjem do toga da preslusam prvi album jako se nalozim na bend i  onda ga stalno slusam par nedelja (u zavisnosti koliko ima albuma). Onda se zasitim, a u medjuvremenu nadjem nesto drugo. Nije da nikad ne mesam izvodjace, ali to redje radim. Naravno uvek se i vracam bendovima koje sam ranije slusao.

Trenutno sam navucen na KKN, a pogotovo na ovu pesmu. Prosto ulazi u tebe i terate da zatvoris oci i lagaaano mrdas glavu...

Oduvek sam imao drugaciji odnos prema muzici. Evo kako ide: cujem neku dobru pesmu, zainteresujem se, skinem celu diskografiji sa torenta i krenem da slusam redom pesme od prvog albuma. Skoro nikada ne pravim sarene plej liste nego uvek ubacim ceo album neke grupe. Obicno kada skinem diskografiju i dodjem do toga da preslusam prvi album jako se nalozim na bend i  onda ga stalno slusam par nedelja (u zavisnosti koliko ima albuma). Onda se zasitim, a u medjuvremenu nadjem nesto drugo. Nije da nikad ne mesam izvodjace, ali to redje radim. Naravno uvek se i vracam bendovima koje sam ranije slusao.

http://i.imgur.com/UxShq.png