Posted February 19, 2011 Ako neko ide krajem februara kolima do Soluna ili Atine, Larise, javite mi Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 25, 2011 pridruzujem se i podrzavam apel: Moj decko ide na Krf pa bi mu prevoz do Soluna dobro dosao. Narocito, imajuci u vidu strajk grckih zeleznica. 'Ajde dobri ljudi, pomozite, a mi cemo nagraditi! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 27, 2011 pridruzujem se i podrzavam apel: Moj decko ide na Krf pa bi mu prevoz do Soluna dobro dosao. Narocito, imajuci u vidu strajk grckih zeleznica. 'Ajde dobri ljudi, pomozite, a mi cemo nagraditi! Pa jeli gledao bus prevoz??Koliko znam ima do Soluna... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 27, 2011 http://alamanis.com/redvoznje.html evo,može do Larise,pa odande da traži do Igumenice,ili da izadje u Solunu,pa dalje.. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 27, 2011 Naravno da moze busom! No, priznaces da nije zgoreg ni ustedeti neki din/euro. Narocito u situaciji kad planiras da budes par meseci putnik namernik bez prihoda . Ipak, hvala Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 17, 2012 Da li možda neko putuje u Grčku na more kolima, u skorije vreme? Delili bi troškove! Trebaju nam dva mesta! Nije nam bitno gde idete...... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 8, 2012 kasno li je pocetkom septembra? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites