Posted April 26, 2011 Ukoliko vec traze karticu na uvid, ne vidim razlog da je ne izvadis. Ako si bas u frci sa vremenom, mozes je kupiti i tamo na automatima, cena je ista. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 26, 2011 Ok!!!Hvala!Mislila sam da je velika razlika u ceni!!! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 28, 2011 Ljudi, putujem za Memmingen od 21-24.. jos uvek nisam isplanirao da l cu biti u memmingenu ili munichu... ako neko putuje u tom terminu, mogli smo zajedno, jeftinije izađe. Imam pitanje oko memmingena (ako neko zna naravno) za koliko najjeftinije moze da se nadje smestaj i sta se sve moze obici u ovom malom gradicu? Pozz svima Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 28, 2011 E Dragoljube..... ....bas ga pretera Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 29, 2011 U vezi čega, pitanja ili? Šta da radim kad ništa neznam, moram pitati... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 29, 2011 https://www.klubputnika.org/forum/index.php?topic=5271.60 www.booking.com/searchresults.html http://www.tripadvisor.com/Tourism-g198464-Memmingen_Romantic_Road_Bavaria-Vacations.html ....i jos 1000 drugih... mada, mislim da imas dovoljno informacija i na ovom sajtu.... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 30, 2011 Da li je neko kupovao nesto u Minhenu ;)u i imate li da preporucite prodavnice elektronike,garderobe,autlete...i svega zanimljivog po pristupacnijim cenama? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 4, 2011 Kupila sam karte za 21. maj, ali i dalje nisam sigurna šta bih obilazila. Nisam nikad bila u Minhenu, ali kako sam karte kupila zbog tate koji uživa u prirodi i planinama mislim da ću ipak organizirati nešto prema samom jugu, oko jezera i planina. Da li je iko putovao tim dijelom Njemačke? Malo sam pročačkala i vidjela sam da je Bodensee prema jugozapadu i da je lijep kraj, ali i da se iz Memmingena može brzo stići i do Fussena, Neuschwanstein dvorca, Garmisch Partenkirchena. Bi li mi neko mogao nešto preporučiti? Da li bi mi bilo bolje ići na Bodensee ili da se npr. stacioniram u Garmischu ili nekom mjestascu na jednom od onih malih jezera oko Fussena i odatle ići u obilazak okolnih mjesta? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 5, 2011 Ponovo karte za Mem za 90 dindzi. Ukoliko neko resi da uzme za 21. jun - 25. jun neka se slobodno javi za dogovor oko Bajern karte, ako zeli da se prikljuci, ima mesta za jos 3 osobe Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 9, 2011 Jedna molba za ljude koji su rezervisali/uzeli rentacar za Mem/Minhen..napisite please za koje pare i kod koga ste nasli ovo po danu. Takodje jedna molba za one koji su bili i vratili se da napisu u koje vreme je optimalno krenuti iz Minhena vozom da bi se stiglo na vreme za avion u Mem-u. Kao i da li je neko koristio studentske popuste za muzeje, tj da li je to radio za ISIC karticom ili kako? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 9, 2011 Jedna molba za ljude koji su rezervisali/uzeli rentacar za Mem/Minhen..napisite please za koje pare i kod koga ste nasli ovo po danu. Takodje jedna molba za one koji su bili i vratili se da napisu u koje vreme je optimalno krenuti iz Minhena vozom da bi se stiglo na vreme za avion u Mem-u. Kao i da li je neko koristio studentske popuste za muzeje, tj da li je to radio za ISIC karticom ili kako? Mi smo rezervisali automobil mini klase za 4 osobe (VW Fox ili sličan) kod Enterprajza (www.enterprise.de) za 85,11 evra za 4 dana. Ukoliko se doplaćuje puno osiguranje bez učešća u šteti, rekoše kada sam zvao da se plaća doplata od 20 evra dnevno. Auto uzimamo i vraćamo u Memingenu, ne na aerodromu već u gradu, ali je uključen besplatni transfer od aerodroma do grada radi preuzimanja vozila. Inače, na sajtu stoji da i dodatni vozač mora da ima karticu, ali su mi rekli da nije potrebno da dodatni vozači poseduju kreditnu karticu, samo osoba na čije se ime iznajmljuje vozilo. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 11, 2011 Ukratko, leteli u utorak. Stigli, pokupili rent a car. Odmah se zavezli i dosli u smestaj na Bodenskom jezeru. Vreme sjajno. Za sada sve u redu. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 11, 2011 Znaci nije bilo kasnjenja? Dobar provod vam zelim, uzivajte! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 12, 2011 Super tema i korisni odgovori .gif' alt='::'> Ako ima neko da putuje 21-24 maja a koristio bi BT, mozemo da podelimo troskove... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 12, 2011 Ukratko, leteli u utorak. Stigli, pokupili rent a car. Odmah se zavezli i dosli u smestaj na Bodenskom jezeru. Vreme sjajno. Za sada sve u redu. Gde ste rentirali auto, pretpostavljam Enterprise, meni ne odgovara jer ne rade subotom posle 12.00h. Uživajte! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 12, 2011 http://www.billiger-mietwagen.de Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 12, 2011 Ok, oni opet upućuju na Enterprise kao najjeftiniju opciju pa potom Hertz itd. Hvala u svakom slučaju. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 15, 2011 Mozda je korisno napomenuti, da se ne oslonite 100% na pouzdanost nemackih zeleznica, jer nam se desilo da je voz od Minhena do Memingena u subotu 13.05. u 9:51, a koji je sa dosta tolerancije najpogodniji za wizzair-ov let otkazan, bez zamene. Postoji opcija busom 20e po osobi ili taksi, koji smo uz veliki Mashin sarm uspeli da dobijemo za 100e. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 15, 2011 Mozda je korisno napomenuti, da se ne oslonite 100% na pouzdanost nemackih zeleznica, jer nam se desilo da je voz od Minhena do Memingena u subotu 13.05. u 9:51, a koji je sa dosta tolerancije najpogodniji za wizzair-ov let otkazan, bez zamene. Postoji opcija busom 20e po osobi ili taksi, koji smo uz veliki Mashin sarm uspeli da dobijemo za 100e. Bice pre da se taksista sazalio na moju kuknjavu no stigli smo brzo, zivi i zdravi na aerodrom Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 15, 2011 Za BT uvek ce te naci saputnika samo pitajte ispred aerodroma..mi smo kupili 3karte i uvek smo nalazili jos 2 ili 3 saputnika jer svako ce radije da da 10ak evra nego 20 za transfer Memingem-Munchen Hauptbahnhof..i u suprotnom pravcu jednom su nam cak prisli neki Nemci i pitali nas koju kartu imamo... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 18, 2011 wolfbgd, možeš li mi reći koliko ste plaćali smještaj na Bodensee-u i gdje ste odsjeli? Ja imam karte za 21.5, ali još ne znam ni gdje bih tačno išla, dvoumim se između Garmischa (ali mi se čini skuplji od ostalih mjesta), Oberstdorfa i Bodensee-a. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 18, 2011 http://www.accommodation.de/10264.htm placali smo 60e za nas 4 po danu. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 18, 2011 Mnogo lepo izgleda, baš mi se dopada! Kako je vama bilo? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 18, 2011 Smestaj je toliko dobar da ti se ne mili da izadjes Super je sve bilo, od Max-a - lika koji nam je organizovao rent-a car, preko agencije za rentiranje kuca i vikendica pa do rezervacija u dvorcima i allianz areni. Takodje, hvala i wizz airu na tacnom i prijatnom letu Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 20, 2011 Ima li iko da putuje sutra, a vraća se 24.5. i ide u Minhen da bi podijelio troškove Bavaria karte sa 2 osobe? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites