Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Klub putnika

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Šesto tradicionalno planinarenje - Vlaška planina

Featured Replies

okupljanje-thumb.jpgKlub putnika Srbije zakazuje Šesto tradicionalno noćno planinarenje za vikend 14/15 maj 2011 na Vlaškoj planini.  Noćno planinarenje prilika je da se (bolje) upoznamo, družimo, popričamo o putovanjima, i popnemo se na (još) jednu planinu po mrklom mraku.

Pročitajte ceo tekst

Gde mogu saznati nesto detaljnije? Unapred hvala

pa to se poklapa sa NOCI MUZEJA i BEOGRADSKOM BICIKLIJADOM mozda da se pomeri za 21.22.V ? :)

Poklapa se ili sa fruškogorskim maratonom ili Noći muzeja ili Evrovizijom ili Ligom šampiona ili nekim drugim planinarskim okupljanjem ili nečijom svadbom itd. Dogovor je da vodimo računa da se ne poklopi sa fruškogorskim maratonom, a za ostalo, jbg, ne možemo svima ugoditi, uvek će se sa nečim poklopiti. Takav je maj, prepun aktivnosti.

• 2 weeks later...

je l bilo nekad da se prijavi devojka bez naročitog planinarskog iskustva da ide sama? koliko je stvar interna, da li bi mi neko pomogao da razapnem šator, na primer?

hvala

Наравно, многи немају претераног планинарског искуства тј. све што су стекли, углавном је било на традиционалним ноћним планинарењима :) Неки су, пак, планинари са стажом. Дакле, не бери бриге, за шатор је вазда неко ту. :)

pozz svima, probao sam da nabavim sator, ali ne uspeva mi. da li neko ima veliki sator kod koga bih mogao da prespavam. hvala unapred

pozz, ja cu najverovatnije automobilom na vlasku planinu. ukoliko neko iz okoline kraljeva, cacak,vr.banja, krusevac ide na planinarenje moze zajedno sa mnom.

pozz svima, probao sam da nabavim sator, ali ne uspeva mi. da li neko ima veliki sator kod koga bih mogao da prespavam. hvala unapred

ajao, super! ja imam šator za dvoje i idem sama, a i trebala bi mi pomoć oko razapinjanja, kao što već rekoh.

ja krecem iz sapca da li ima jos nekog iz ovog pravca da bi mogli mozda zajedno

ajao, super! ja imam šator za dvoje i idem sama, a i trebala bi mi pomoć oko razapinjanja, kao što već rekoh.

cao, drago mi je da sam tako brzo nasao nekog dobre volje ko ce mi ponuditi smestaj. hvala unapred. poslacu ti moj email, pa da se dogovorimo. [email protected], pozz

• 7 months later...

Kako ste se proveli ? Dajte neke utiske.. :-)