Posted November 10, 2012 Da li ima dobrovoljaca koji bi mi kupili kartu sa WIZZ KARTICOM ? ili WIZZ DISCOUNT Leti se 18 decembar Sofija - Madrid a posle idem do LIsabona (bilo bi oko 60 evra ukupno) Vidi ga dulence, leti from Bulgaria a ne prijavljuje. Imam xclusive club, al njime mogu se kupuju karte samo ako leti i clan kluba. :'( Al pedjalon resava problem, nemo' se sekiras. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 10, 2012 Baš tako pedjalon je car Bliže mi ovako u Nišu sam. Jedan pravac Sofija-Madrid-Lisabon ,oko 80-90 evra, (wizz-easy) a povratak ko zna ... ima da se nađe baš jeftino .... datume ne znam Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 22, 2012 Danas popust za clanove Wizz Cluba. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 1, 2012 Ima li neka dobra duša da mi plati wizzkarticom ili kako se već zove taj đavo sa kojim je karta jeftinija? Šaljem pare naravno Reč je o sumi od oko 50ak evra za let Beograd-Malme i nazad Bio bih zahvalan Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 2, 2012 Mogu ja. Kontaktiraj me na pp. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 19, 2012 Imam Wizz racun namenjen onima koji cesce putuju gde sam dopunio racun sa 500 evra. Clanstvo u Xclusive klubu mi istice 01.03.2013 godine, a ostalo mi je oko 150 evra na ovom racunu. Da li ukoliko ne iskoristim ovaj novac on propada ili mogu da ga prenesem u naredni period, da li mogu da kupim kartu u roku, a da otputujem kasnije ? ukoliko ste imali iskustva sa ovim racunom molim vas da me posavetujete. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 20, 2012 Mislim da račun nije vezan za Xclusive klub. Članstvom u klubu ostvaruješ popust na cenu karte, a wizz računom plaćaš kupljene karte bez obzira na njihovu cenu. Mene interesuje kako si uplatio pare na taj račun? Da li se uvek mora zvati call centar ili ima neki standardni račun na koji se uplaćuje? Interesuje me i da li postoji minimalna uplata i kolika je? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 22, 2012 @iguman "Износ салда на Wizz рачуну који је допуњен путем опције за допуну Wizz рачуна нема датум истека." @Perke21 За уплату новца на ваш WIZZ рачун молимо вас да контактирате наш позивни центар. Минимални износ који прихватамо за једну трансакцију допуне: 300 EUR или еквивалентна вредност у другим валутама. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 3, 2013 Vidim danas popust za clanove cluba... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 3, 2013 da se ne zanosimo ,skuplje je danas sa poustom nego juče i to prilično u nekim slučajevima iz bgd- kao i obično stare fore Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 3, 2013 da se ne zanosimo ,skuplje je danas sa poustom nego juče i to prilično u nekim slučajevima iz bgd- kao i obično stare fore To je i meni palo cim na pamet cim sa bacio pogled na cene. U ajboljem slucaju, cena karte je jednaka. Al dobro, to su stare Wizz-ove fore, bez uzbudjavanje molim. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 3, 2013 Sada popust za sve....a cene.... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 31, 2013 kako se dopunjava kredit? ok, otvorila sam nalog, kako da uplatim tj dopunim? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 31, 2013 Danas, kada je popust za sve, nije moguće ostvariti neki dodatni popust ako si član kluba? Ranije su uvek stajale dve cene, a sada samo jedna? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 31, 2013 Pa sad, kao, cene koje su bile samo za clanove sa Wizz ekskluzivom vaze zapravo za sve. Nisam proveravao cene ovih dana pa da kazem da li su zaista nize, ali, barem dosad, sve Wizzove akcije su licile na ovu: "Popust, samo danas, 50% od duplirane cene, navali narode" Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 31, 2013 Ustvari, cene koje su juče važile za članove, važe i danas, dok je za druge skuplje, ali ipak na ''popustu''. Samo nisu baš dobro prikazali, mora čovek da se ubije, da klikne na cenu, kako bi ga pitali da li želi da sagleda cene kao da je član.. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 31, 2013 Pa sad, kao, cene koje su bile samo za clanove sa Wizz ekskluzivom vaze zapravo za sve. Nisam proveravao cene ovih dana pa da kazem da li su zaista nize, ali, barem dosad, sve Wizzove akcije su licile na ovu: "Popust, samo danas, 50% od duplirane cene, navali narode" ne bas sasvim tacno..juce kupih kartu za Malme povratnu za 1.500 din sa wizz discount clubom..danas je ta ista za mene 3.400 din. edit: pre popusta od 20% za clanove je bila negde oko 2.500-3.000 varirale su cene od dana do dana... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 3, 2013 danas 20 %, za clanove kluba Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 5, 2013 Cekaj, jel ovo isto kao wizz discount club? Posto ne vidim na njihovom sajtu da pise wizz Xclusive... Da li se ova clanarina od 30 evra placa za godinu dana ili kako? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 5, 2013 Da li se neko seća kada je prošla promocija 20% off na WizzAir-u bila? Ako sam dobro primetio, ide otprilike jednom mesečno? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 5, 2013 bila je nedavno. trenutno je -20% za sve. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 5, 2013 Znam da je trenutno, ali nisam uspeo da je uhvatim ovog puta Pa zato pitam kada je bila da pokušam da predvidim kada će sledeća, bar otprilike Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 6, 2013 24.09.; 02.10.: 28.10. i 05.11. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 6, 2013 Ispada da prva i zadnja nedelja u mesecu imaju popust Čak 2x Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites