Followers 0

Wizz Xclusive Club?

226 posts in this topic

Da li ima dobrovoljaca koji bi mi kupili kartu sa WIZZ KARTICOM ?

ili WIZZ DISCOUNT

Leti se 18 decembar

Sofija - Madrid

a posle idem do LIsabona :)

(bilo bi oko 60 evra ukupno)

Vidi ga dulence, leti from Bulgaria a ne prijavljuje. ;D Imam xclusive club, al njime mogu se kupuju karte samo ako leti i clan kluba. :'( Al pedjalon resava problem, nemo' se sekiras. :stop:

Baš tako pedjalon je car  :)

Bliže mi ovako u Nišu sam.

Jedan pravac Sofija-Madrid-Lisabon ,oko 80-90 evra, (wizz-easy)

a povratak ko zna ... ima da se nađe baš jeftino .... datume ne znam  :music:

Ima li neka dobra duša da mi plati wizzkarticom ili kako se već zove taj đavo sa kojim je karta jeftinija? Šaljem pare naravno  :D

Reč je o sumi od oko 50ak evra za let Beograd-Malme i nazad

Bio bih zahvalan

Imam Wizz racun namenjen onima koji cesce putuju gde sam dopunio racun sa 500 evra. Clanstvo u Xclusive klubu mi istice 01.03.2013 godine, a ostalo mi je oko 150 evra na ovom racunu.

Da li ukoliko ne iskoristim ovaj novac on propada ili mogu da ga prenesem u naredni period, da li mogu da kupim kartu u roku, a da otputujem kasnije ?

ukoliko ste imali iskustva sa ovim racunom molim vas da me posavetujete. :D

Mislim da račun nije vezan za Xclusive klub. Članstvom u klubu ostvaruješ popust na cenu karte, a wizz računom plaćaš kupljene karte bez obzira na njihovu cenu. Mene interesuje kako si uplatio pare na taj račun? Da li se uvek mora zvati call centar ili ima neki standardni račun na koji se uplaćuje? Interesuje me i da li postoji minimalna uplata i kolika je?

@iguman

"Износ салда на Wizz рачуну који је допуњен путем опције за допуну Wizz рачуна нема датум истека."

@Perke21

За уплату новца на ваш WIZZ рачун молимо вас да контактирате наш позивни центар.

Минимални износ који прихватамо за једну трансакцију допуне: 300 EUR или еквивалентна вредност у другим валутама.

da se ne zanosimo ,skuplje je danas sa poustom nego juče i to prilično u nekim slučajevima iz bgd- kao i obično stare fore

da se ne zanosimo ,skuplje je danas sa poustom nego juče i to prilično u nekim slučajevima iz bgd- kao i obično stare fore

To je i meni palo cim na pamet cim sa bacio pogled na cene. U ajboljem slucaju, cena karte je jednaka. Al dobro, to su stare Wizz-ove fore, bez uzbudjavanje molim. ;D

Danas, kada je popust za sve, nije moguće ostvariti neki dodatni popust ako si član kluba? Ranije su uvek stajale dve cene, a sada samo jedna?

Pa sad, kao, cene koje su bile samo za clanove sa Wizz ekskluzivom vaze zapravo za sve. Nisam proveravao cene ovih dana pa da kazem da li su zaista nize, ali, barem dosad, sve Wizzove akcije su licile na ovu:

"Popust, samo danas, 50% od duplirane cene, navali narode" lol::

Ustvari, cene koje su juče važile za članove, važe i danas, dok je za druge skuplje, ali ipak na ''popustu''. Samo nisu baš dobro prikazali, mora čovek da se ubije, da klikne na cenu, kako bi ga pitali da li želi da sagleda cene kao da je član..

Pa sad, kao, cene koje su bile samo za clanove sa Wizz ekskluzivom vaze zapravo za sve. Nisam proveravao cene ovih dana pa da kazem da li su zaista nize, ali, barem dosad, sve Wizzove akcije su licile na ovu:

"Popust, samo danas, 50% od duplirane cene, navali narode" lol::

ne bas sasvim tacno..juce kupih kartu za Malme povratnu za 1.500 din sa wizz discount clubom..danas je ta ista za mene 3.400 din.

edit: pre popusta od 20% za clanove je bila negde oko 2.500-3.000 varirale su cene od dana do dana...

Cekaj, jel ovo isto kao wizz discount club? Posto ne vidim na njihovom sajtu da pise wizz Xclusive...

Da li se ova clanarina od 30 evra placa za godinu dana ili kako?

Da li se neko seća kada je prošla promocija 20% off na WizzAir-u bila?

Ako sam dobro primetio, ide otprilike jednom mesečno?  :pivoooo:

Znam da je trenutno, ali nisam uspeo da je uhvatim ovog puta  :yok:

Pa zato pitam kada je bila da pokušam da predvidim kada će sledeća, bar otprilike  ::crazy:

Ispada da  prva i zadnja nedelja u mesecu imaju popust  :yok:

Čak 2x  :o