Followers 0

EXIT - ponuda i potražnja, svi oglasi ovde

42 posts in this topic

smestaj za vreme Exita, dvosoban stan, za 4 osobe, 200-240e za 4 dana, mozemo se dogovoriti oko cene  ;D

kontakt 064/1936458

accommodation during Exit festival, 44m2, two bedroom apartment, for 4 persons, 200-240e, we can arrange price :)

contact +381641936458

Sigurno se nisam registrovala  samo zbog ovoga ali kad videh da moze  :D

Dakle, izdajem garsonjeru tokom exita super povoljno javite se da saznate zasto  ;D Moze vas biti onoliko koliko moze u nju da se smesti, po mojoj slobodnoj proceni najvise troje ljudi. Nalazi se na Podbari, u delu grada odakle lako i brzo mozete stici na tvrdjavu. Moji telefoni su: 063 88 17 033 ili 063 75 95 422

Maja

Ako znate nekog da mu treba karta, meni drug odustao u poslednjem momentu, karta je 5000din.

Ako znate nekog da mu treba karta, meni drug odustao u poslednjem momentu, karta je 5000din.

Oglasi  na CSu na grupi Novi Sad i Exit festival, javljali su se bas ovih dana ljudi koji traze da kupe karte.

Pa kad je povoljno. Znaci ot`slo...

Izdajem potpuno opremljenu kucu za vreme Exita u Petrovaradinu u ulici Koste Nadja na samo 100 metara od ulaza za 7-9 osoba.Kuca ima oko 100 m2 i sastoji se od 3 spavace sobe,dnevne sobe,kuhinje,kupatila i predsoblja iz koga se izlazi na veliko dvoriste.Cena je 25 evra po osobi po danu.Idealna lokacija za vrhunsko uzivanje na koncertima.Kontakt mozete ostvariti preko e-maila vladicadadai@yahoo.com ili na tel 021/6432-940

Izdajem stan za egzit. Nova Detelinara, direktan autobus do tvrdjave. Cena po dogovoru.

kontakt: 0606456207 Sanja

izdajem stan za vreme exit festivala u centru grada, na samo 5 min hoda do mosta-tvrdjave.kapacitet smestaja- 4 osobe.wireless,kablovska,klima.cena 18 e po osobi.slike i druge informacije na e-mail nikolicm10@yahoo.com  mob 0648289327

Izdajem dvosoban stan za vreme Exita.

Stan je kod Štranda.

predo@hotmail.rs

Prodajem 2X vaucer za 4 dana, 7000 po kompletu. Ja sam kupila ove ulaznice za 7000, a sad ne mogu da idem, pa ako je neko svakako hteo da ih kupi, neka mi se javi, da samo povratim novac...

064/2597636 i 063/323399

Prodajem 2X vaucer za 4 dana, 7000 po kompletu. Ja sam kupila ove ulaznice za 7000, a sad ne mogu da idem, pa ako je neko svakako hteo da ih kupi, neka mi se javi, da samo povratim novac...

064/2597636 i 063/323399

Spustam cenu na 6000 din! Ako znate nekog kome trebaju karte neka mi se javi na date kontakte...

Hvala!

Ponuda i dalje važi ....6000 za komplet 4 dana...još samo par dana..

ukaluka@neobee.net    061/25-44-556

Izdajem stan od 36 kvadrata u užem centru grada tokom trajanja Exita za tri do pet osoba. Stan ima klimu, kablovsku, internet. Udaljen je 15 minuta hoda od mesta festivala, odnosno tri autobske stanice. Cena 10 evra po osobi po danu.

kontakt maljuska@yahoo.com

Izdajem garsonjeru u sirem centru garda, kod zeleznicke i autobuske stanice tokom trajanja Exita. Cena je 10 evra po osobi po danu.

kontakt maljuska@yahoo.com

Izdajem garsonjeru za EXIT festival 2013.

Garsonjera se nalazi na Grbavici, 10 minuta gradskim autobusom do festivala. U grasonjeri ima klima uređaj, frižider, šporet, mikro talasna peć, protočni bojler i 4 ležaja.

Plaća se 30 evra po danu, s tim da može da bude ljudi koliko god želite. Javite mi se ili ovde na forumu ili na telefon 066 930 56 45.

Izdajem sobu tokom Exit festivala.Za 1 osobu ili par.Upotreba kupatila.Preko puta exitovog kampa.Liman 2.Tel: 062-224907 Cena: 15e

EXIT accommodation near the city and the fortress. Places for max 5 persons, price is 15e per person for night. 

Izdajem dvosoban stan u centru grada, sa 4-5 kreveta, kupatilom i kuhinjom, na 5 minuta od centra a 15 minuta od petrovaradinske tvrdjave, cena: 20e dnevno po osobi, telefon: 0631480164 

Izdajem sobu sa 2-3 kreveta za vreme Exita. Stan je studentski, ima internet, toplu protočnu vodu,...

10 evra po osobi. Kontakt privatnom porukom na forumu.