Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Klub putnika

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

kombi.jpgPut je vijugao među šumovitim brdima istočne Srbije. Zapravo, možda nije bila toliko šumovita koliko brdovita, niti brdovita koliko nedostupna i tajanstvena. Nisam siguran, nisam bio prisutan. Ustvari jesam, u zadnjem delu prastarog, belog kombija, bez sedišta, bez vazduha, bez pogleda.

Autor: Tibor Miglinci (tibor90)

Pročitajte ceo tekst

Odlicno ! Uvek su zanimljivi tekstovi u kojima je akcenat na licnim percepcijama okoline i dogadjaja, od strane autora.

Lepa pricica Tibore, cekamo nastavak:)

Bravo, Tibore :) Fina, relaksirana pričica, a atmosfera autostopa odlično preneta, kao da sam i sam bio tamo.  clap.gif' alt=':clap:'> Naravno, sigurno je mnogo prijatnije sedeti i čitati nego zaista sedeti u tom kombiju ili satima čekati pored puta... Pada mi na pamet ideja za potencijalni slogan Kluba putnika:

"Mi putujemo - da vi ne biste morali!  lol::

Tibi svaka cast za pricu! Veliki pozdrav za tebe i tvoje! :-)

Kao narator si dobar, ali sto bre, ocrni, Istocnu Srbiju. Ja sam iz tih krajeva, i mogu ti reci, i tebi i svima koji tamo nisu bili, da je taj kraj jedan od najlepsih u Srbiji, "a, i sire", da ima toliko toga da se vidi, cuje i oseti. Manastira i pecina na pretek. Legendi u svakom selu, pod svakim kamenom. Tajanstvena i malo poznata magija, prelepe devojke, plemeniti i za divno cudo, jos ne iskvareni ljudi. Nazalost, i tu si u pravu, putevi su ocajni, i taj deo Srbije je potpuno zaboravljen.Cak i kada se na raznim TV-ima, prikazuje vremenska prognoza, taj deo Srbije se preskace, zaobilazi. Hajde da uradimo nesto na popularizaciji tog kraja.Iznenadili biste se cega tu sve ima. Elizabeta

Ojsa. Totalno se slažem sa tobom da je istočna Srbija fenomenalna, kao i svi ostali krajevi Srbije. Ne slažem se sa tim, da sam je ocrnio. Pokušao sam najiskrenije da opišem sve što sam osetio dok sam bio u tom kombiju, posle 15 sati autostopa, mrtav umoran, i mislim da se zbog toga stiče negativan utisak. Ono malo što sam pisao konkretno o tom kraju, mislim da je skroz ok. I fantastično sam se proveo! :)

Pozzz

Super priča, kao da sam sjedala zgužvana kraj tebe u kombiju...i zapravo bih voljela da jesam, pa da vidim te lijepe krajeve...Sad kad si mi ih ovako lijepo opisao, morati ćeš me i voditi ;)