Posted February 11, 2012 pozdrav svima, prvi put sam ovde... jedno pitanje za iskusnije. krajem maja putujemo sa aerodroma u sofiji nas dvoje sa dvoje dece, trebalo bi na aerodromu da budemo najkasnije u 7.00 am po njihovom vremenu, pretpostavljam da ima kombi varijanti do aerodroma ali ne mogu nista da nadjem... pomoc? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 11, 2012 Vidi ovako, pošto moraš tamo da budeš u 7 ujutru, moraćeš da odeš vozom predhodnog dana. Imaš voz u 12:30 za Sofiju, tamo stiže najkasnije do 7 uveče. Ono, jeste malo nezgodno zbog dece ali to ti je jedino rešenje. Ima i autobus u 4 ujutru iz Niša, kao i noćni voz ali vrlo teško da ćeš sa njima stići na aerodrom u 7. Kad već stigneš tamo, preporučio bih ti taksi koji će da ti uzme oko 15 lv pošto si sa decom. Gradski prevoz bi te koštao 8 lv za 4 osobe (Centralna Gara bus No. 305 pa Stadion Vasil Levski/Orlov Most bus No. 84 za oba terminala ili 284 za drugi terminal) Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 11, 2012 Ono što bih ti ja preporučio jeste da platiš nekom prijatelju da te odveze direktno na aerodrom. Mnogo praktičnije i jeftinije pošto idete porodično. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 17, 2021 (edited) Godinama se vozim sa njima, pouzdano, udobno, povoljno https://flix.rs/ Edited January 17, 2021 by Voodooser Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 17, 2021 On 2/11/2012 at 12:29 PM, pecanj said: Vidi ovako, pošto moraš tamo da budeš u 7 ujutru, moraćeš da odeš vozom predhodnog dana. Imaš voz u 12:30 za Sofiju, tamo stiže najkasnije do 7 uveče. Ono, jeste malo nezgodno zbog dece ali to ti je jedino rešenje. Ima i autobus u 4 ujutru iz Niša, kao i noćni voz ali vrlo teško da ćeš sa njima stići na aerodrom u 7. Kad već stigneš tamo, preporučio bih ti taksi koji će da ti uzme oko 15 lv pošto si sa decom. Gradski prevoz bi te koštao 8 lv za 4 osobe (Centralna Gara bus No. 305 pa Stadion Vasil Levski/Orlov Most bus No. 84 za oba terminala ili 284 za drugi terminal) Da li ste skoro putovali vozom ili busom iz Nisa? Znam da je autobuska linija koju pominjete ukinuta prosle godine. A voz je sezonac ili onaj iz Dimitrovgrada? Nisam obavestena, pa pitam. Meni je metro bolji od busa, manje cimanje zaboravih koliko je leva. A do drugog terminala moze lako da se prebaci. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites