Posted April 20, 2012 Ljudi, ima li neko zainteresovan za Varsavu i Gdanjsk od 4. do 9. Jula? Idem vozom do Budimpeste zatim Wizz-om do Varsave. Od Varsave do Gdanjska busom. Slobodno se javljajte! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 21, 2012 ubaci mi kijevu ponudu i pomeri za pocetak avgusta i idemo, ali bolja ideja, a i jetinija je varijanta da idemo vozom, a i zabavnija... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 22, 2012 Rado ali ne mogu da pomerim jer krajem Jula-pocetkom Avgusta idem za Berlin. Ako se iskombinujes za navedenu solucujiu za Varsavu i Gdanjsk javi se. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 10, 2012 cao, evo meni je iskrslo neko slobodno vreme u julu mesecu, pa citam na forumu i zanimljiva mi je ta varijanta, daj neki info. Koliko para, kako se putujr, i da li bi usput obisli jos nesto, pozzzzzzzzzzzzzz Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 10, 2012 Saljem ti privatnu poruku oko detalja. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites