Followers 0

Rainbow gatherings

50 posts in this topic

http://en.wikipedia.org/wiki/Rainbow_Gathering

Čuo sam da su ova okupljanja pozitivnih ljudi koji ?ire ljubav, mir, slobodu i sl. prilično krupna stvar, kao i to da će ove godine okupljanje biti u Bosni. Izgleda da je ranije stvar bila uglavnom? :mrgreen: mada sada je ?ire orijentisana. Zna li neko ne?to vi?e o ovome?

ja znam o njima samo ono sto se moze naci na netu, ali odakle ti podatak da su ranije bili  :mrgreen: ?

ove godine u bosni, u avgustu - european gathering.

marina

(hvala mpetrovicu)

Na?ao sam na netu da je ranije to bio prete?no skup hipika ali sada nema veze s tim u svakom slučaju. Zapravo, moja domaćica iz Salcburga mi je pričala o tome sa velikim entuzijazmom. Oprobati, ?to da ne?

e pa ja nisam shvatila tog smajlija  :grin:

a oprobati... ja vec mesecima pokusavam da otkrijem vreme i mesto sledeceg velikog okupljanja. za sad znam to da ce biti Bosna, avgust. ako ti znas neke detalje MOLIM te obavesti. a i ako budem isla nemam drustvo pa ako si zainteresovan... opet javi.  :D

marina

ja sam, ja sam. ahm... dobar dan i dobro vece, izvinjavam se zbog zbrke.

sto se tice rainbow stvari - ako neko nesto zna MOLIM VAS javite!

hvala

Upoznao sam par ljudi (stranaca) koji su išli na ova okupljanja širom sveta. Svi su imali veoma pozitivna iskustva... sad, pretpostavljam da su i išli tamo zato što su verovali da će im to odgovarati :) Tekst u Vikipediji prilično detaljno objašnjava o čemu se radi... verujem da bi bilo veoma zanimljivo otići i videti kakav duh vlada na okupljanjima... a posebno ako je već tu, u komšiluku... :)

Ovde http://eurogathering.rainbowinfo.net/ postoji mejling-lista na koju možete da se prijavite ako želite da pomognete u organizaciji okupljanja u Bosni. Tu su i neka objašnjenja, forum, itd.

Na sajtu http://rainbowinfo.net/info.htm nalazi se njihovo "mini-uputstvo" za učesnike, koje pruža dosta korisnih informacija.

mislim da sam sve moguce internet strane vezane za okupljanja, "plemena" i ostalo presla. najpriblizniju informaciju do sada sam nasla na yahoo grupi "hrvatski krug". tamo sam se prijavila racunajuci oni su nam najblizi itd...tamo sam i videla da je ovogodisnje okupljanje pomereno za avgust, ali ne znam lokaciju....

ako neko stvarnooo hoce da ide, mozemo zajedno...

nemoguce da niko vise ne veruje u ljubav, mir i slobodu??

::crazy::grin: :grin:

ooooooooooo ljudi, hvala vam neizmerno!!!!!!!!!!!!!! :party:

jos jednom: ako neko planira tamo pocetkom avgusta javite se..........

ne stigoh letos da posetim ovaj kamp ali lepe vesti (izgleda samo za mene na ovom forumu :?) sam saznala:

european gathering sledece godine u srbiji!!!  :party:

da, ljudi ja sam bila u bosni  serenade ....imam samo 2 reci : prelepo je!  :D  izglasno je da sledece evropsko okupljanje bude u srbiji, ceo mesec avugust...jos nije odredjena lokacija. inace svetski rainbow gathering je u kini takodje u avgustu 2008. s tim sto krece nekakav karavan od moskve pa nastavljaju dalje rusijom do mongolije, pa je ideja da deo ljudi produzi posle kine u indiju i nepal.....  :D  meni sve to zvuci predobro! i razmisljam da najzad vise krenem na istok...  ;)

Kod mene mozhe.. Kul je vest... znachi ove godine se u avgustu kod nas organizuje.. definitivno bih voleo da posetim to!

Ja idem jeeej.. meni je i rodjendan tada, tako da bice supeer :blob:

Ako je josh neko raspolozhen, neka javi, mozhemo da se i organizujemo, ili bar da se nadjemo tamo i upoznamo, izblebetjemo i uzhivamo pijjj

naravno. ja ovo cekam vec dve godine. ima jos vremena do avgusta, cujemo se i dogovaramo.

Kul, mozhe :blob:  Ja cu se upravo tada vratiti sa nekog kampovanja bla bla, pa pravo na to, pa onda opet  na puuuttt  :pivoooo:  Tje bidne fino  :)

idem na par dana pre 18og avgusta. ako jos neko ide nek se javi.

Hm, meni dolazi neki Izraelski par koji ide tamo, iako ja nemadoh pojma šta je to. Hm, neke stvari su sad jasnije  :mrgreen:

Na kojoj lokaciji u Srbiji ce biti odrzano okupljanje?