Posted May 5, 2012 Trazim hiking-camping partnera za nekoliko hikeova u Srbiji u junu. Obisli bi najpre kanjon reke Gradac sa nocenjem za pocetak, a kasnije rutu Valjevo-Divcibare-Ravna Gora-Gornji Milanovac u duzini od oko 70tak kilometara. Imam 34 godine, preferiram dnevni prelazak oko 10-15km, bez striktnog plana ili pritiska, uz opusteno svracanje na jutarnju kafu na ili na rucak u nekom restoranu u mestima kroz koje prolazimo. Ocekujem da kompanjon bude tolerantan, pricljiv i zreo. Nemam visak kamping opreme. Zaintereovani me mogu kontaktirani na http://www.facebook.com/profile.php?id=799875315 Pozdrav Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 19, 2012 Trazim pomoc... u poslednje vreme citam po netu svasta o hiking-u i zainteresovao sam se da se oprobam u ovom vidu rekreacije. Zeleo bih da upoznam ljude koji se bave hiking-om, koji bi mogu detaljnije i adekvatnije da me informisu o svemu i svacemu vezano za temu, kao i da im se kasnije mozda prikljucim u nekom hike-u... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 19, 2012 A kakva ti pomoć konkretno treba? Pitaj šta te zanima.... Mada, praksa ti je najbolja... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 19, 2012 Mislim da je hiking setnja po sumi i to, a ne stopiranje... Kad smo vec kod toga, hoce biti livadarenje ove godine? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 19, 2012 a yes, imaš pravo, hvala lepo hahah Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 19, 2012 A kakva ti pomoć konkretno treba? Pitaj šta te zanima.... Mada, praksa ti je najbolja... Znam ja da je praksa najbolja, zato i trazim ljude koji su u tom svetu i znam sta je hiking...mislio sam pomoc tipa sta mi treba od opreme, koji su najbolje rute za pocetnike, da li ima neko udruzenje kome bih mogao da se javim i sl. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 30, 2012 Pozdrav, nisam dugi cekirao ovu sekciju, letos sam hikovao Valjevo-Divcibare-RAvna Gora-Takovo-Gornji Milanovac u trajanju od 6 dana sa ortakom i bilo je fenomenalno narocito predeo oko Suvobora je veoma divlji, nismo sreli niti videli coveka dan i po. Aleks ako ti treba pomoc i saveti oko opreme, slobodno mi se obrati, dobro sam tehnicki potkovan. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites