Posted August 6, 2012 Ako je neko za, neka mi se javi, dogovoricemo se oko svih detalja, slobodnog vremena itd Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 8, 2012 Jel se neko odlučio za Istanbul, auto stopom, oko23eg Oktobra??? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 9, 2012 Planiram ja, ako bude lepo vreme.. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 9, 2012 Hoće li neko 19.okt. sa Argusom u Instanbul autobusom - 119e? http://www.argus.rs/strana.php?idA=559 Na odmoru sam, mogu da krenem, ali nemam društo i neću da plaćam doplatu za jedn.sobu... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 9, 2012 Ako ti nije striktno da ides bas sad u Istanbul, razmisli o opciji avionom, trenutno Turkish airlines ima promociju, 98 evra povratna karta. Karte treba kupiti do 20. oktorba, za putovanja od 1. novembra do 14 februara. Odsednes u nekom jeftinom hostelu, delices sobu sa nekim, a dobijas 2 dana vise, koja bi izgubio u putu busem. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 9, 2012 Hvala,sada sam videla. Ali da kupim kartu sada ne znam da bih mogla da putujem 1.novembra nego tek mesec dana posle, pišu dole neke fusnote, ne znam da li sam dobro razumela. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 9, 2012 Nisi dobro razumela Tvoje je da nadjes datume i kupis kartu po toj promo ceni i naravno da mozes da putujes tad. Za sam pocetak novembra bas i nema karata po toj ceni, ali vec sredinom novembra ih ima koliko ti volja. A pise ovo: "Special price is available only within 30 day(s)days before departure", sto se odnosi na to kad su te specijalne cene dostupne, a ne kad bi ti smela da putujes Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 9, 2012 Jednom sam isao autobusom do Marmarisa,i nikad vise da mi dzabe daju necu..ipak sam za ovu varijantu i promociju turkish airlines Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 19, 2012 i kako bi to izgledalo, sta se sve tu treba nositi, ajd opisi Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 23, 2012 Cao, svima na forumu ,ja imam odmor od kraja novenbra i odavno razmisljam o ovakvoj destinaciji, imam free prevoz do bugarske-mogu jos dvoje da podju, a kasnije vozom ili busom do istambula,a moze i stopom, cene koje sam nasao su vrlo povoljne, ako je neko raspolozen, neka se javi, pozzzz svima Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites