Posted November 2, 2014 Info iz prve ruke:pre dva dana sam bio u Majamiju, ispijo sam dve 'ladne korone i pojeo giros. Dakle izlazak u Americke luke funkcionise normalno makar za radnike na Princess brodovima. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 2, 2014 Onda ove iz Carnivala drndaju Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 10, 2014 Imam 25 god, radne navike, cvrstu volju i zelju za radom na brodu, komunikativna sam, prijatno izgledam govorim engleski...ali imam ne taku malu tetovazu na desnoj ruci... zanima me kakvi su stavovi o tome? unapred hvala Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 10, 2014 Imam 25 god, radne navike, cvrstu volju i zelju za radom na brodu, komunikativna sam, prijatno izgledam govorim engleski...ali imam ne taku malu tetovazu na desnoj ruci... zanima me kakvi su stavovi o tome? unapred hvala За тетоваже је битно да нису видљиве, нико те не скида до гола Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 11, 2014 Najjaci su ljudi koji kazu e ja bih da radim na brodu, a kad ih pitas sta pa bilo sta... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 12, 2014 За тетоваже је битно да нису видљиве, нико те не скида до гола ali moja je prilicno vidljiva, osim kad imam dug rukav Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 12, 2014 Zavisi od pozicije za koju si zainteresovana ali velike su sanse da bi ti za bilo koji posao koji iziskuje interakciju sa putnicima morala da nosis znojnicu, steznik ili nesto da se ne vidi tetovaza. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 12, 2014 ali moja je prilicno vidljiva, osim kad imam dug rukav А онда те заболе, удари и једну мртвачку главу посред лица, па ако те приме приме, ако те не приме, ко их јебе, педери... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 12, 2014 А онда те заболе, удари и једну мртвачку главу посред лица, па ако те приме приме, ако те не приме, ко их јебе, педери.mMrtvacke glave nisu u mom fazonu, ja imam zvezdice i nisam neki frik vec je tattoo na tako vidljivom mestu jer prekriva gadan oziljak i jos gadniju uspomenu...ali hvala na savetu u svakom slucaju Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 12, 2014 Zavisi od pozicije za koju si zainteresovana ali velike su sanse da bi ti za bilo koji posao koji iziskuje interakciju sa putnicima morala da nosis znojnicu, steznik ili nesto da se ne vidi tetovaza.nije mi problem ni znojnica ni nista slicno ali me zanima da li bi mi smetala da uopste i budem primljena... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 12, 2014 nije mi problem ni znojnica ni nista slicno ali me zanima da li bi mi smetala da uopste i budem primljena...Nosi duge rukave na razgovore i nece biti problem. Naravno ne spominji nikome da imas tetovazu.Kad skontaju na brodu vec ce biti kasno a u medjuvremenu ces vec naci najefikasniji nacin da je prikrijes. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 13, 2014 Nosi duge rukave na razgovore i nece biti problem. Naravno ne spominji nikome da imas tetovazu.Kad skontaju na brodu vec ce biti kasno a u medjuvremenu ces vec naci najefikasniji nacin da je prikrijes.Hvala na savetu, ima na netu da se naruce ti rukavi u boji koze a jeli istina to da verovatno necu ni moci da apliciram za posao, danas mi kaze drugar da su nas zabranili? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 13, 2014 Pa nije istina, ima clanak na prosloj strani. Zabrana vazi za 2 kompanije a ima ih jos nekoliko za koje mozes i dalje da se prijavis. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 13, 2014 (edited) http://danas.net.hr/svijet/srbima-i-bosancima-zabranili-raditi-na-kruzerimahttp://www.blic.rs/Vesti/Srbija/508961/Srbima-i-Bosancima-zabranjen-rad-na-kruzerima-Evo-i-zastohttp://www.klix.ba/vijesti/bih/zbog-cega-je-bosancima-i-hercegovcima-zabranjen-rad-na-svjetskim-kruzerima/141104039http://www.klix.ba/vijesti/bih/bosancima-i-srbima-zabranjen-rad-na-kruzerima-royal-caribbean/141101045 Edited November 13, 2014 by ilegalac Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 13, 2015 (edited) Zbog ove epidemije boginja, sestri (trenutno je na odmoru) javili da mora opet na vakcinaciju pa cisto da obavestim one koji rade na brodu sta moze da ih ceka u narednih mesec dana. Sreca pa smo kod privatnika to odmah sredili. Edited February 13, 2015 by mveruovic Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 14, 2015 dje se prima vakcina? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 18, 2015 Da odgovorim na jedno pitanje koje sam procitala ...nisam primetila da je neko odgovorio.Sto se tice MEDICINARA na brodu:nase skolovanje nije kao Americko,dosta je razlicito...tako da mi nemamo sanse raditi kao medicinari na tim kruzerima.Recimo sestre kod njih zavrsavaju fakultete ,kod nas srednje skole i oni NE PREPOZNAJU nasu diplomu i nas sistem skolovanja...izmedju ostalog ,potreban je BLS i ACLS koji mi u skolama nemamo..moguce da nasi lekari mooozda imaju.Druga stvar je to sto je potrebno imati bar 5 godina iskustva u jedinici intenzivne nege .Ovo su meni trazili i jos neku papirologiju ,pa eto govorim iz prve ruke .Sto se tice youth staff pozicije potreban je dobar engleski i skola kao sto je pedagoski fax recimo..pa onda uz to first aid ili BLS...ITD...dosta su strogi ,traze otiske dlanova i prstiju i onda te jos proveravaju ko si i sta si...naravno papir da nisi osudjivan.Ako se ipak odlucite za waiter poziciju ,savetujem ipak bar,jer uzmu dobre pare ,a ne nose tesko kao restoran waiters.Preporucila bih cak ovom prilikom NCL kao jedinu kompaniju gde imate fix platu 1200 dolara ,plus 10 posto od svakog prodatog pica ,plus tips...Takodje vam placaju kartu cak i da idete prvi put,kao i vracaju vam pare od medicinskog pregleda ,vise i sta ste vec potrosili samo sacuvate racun.Eto ako sam mogla da pomognem nekome !:)Pozz ljudi Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites