Posted October 20, 2012 Jos jedna promocija Alitalia. 25.000 jena odn. oko 240e popusta, al na japanskoj verziji sajta. Promo kod je PROMOJP. Jos da postoji nacin da se nekako iskoriste oba koda za isti let Ja nadjoh povratnu za NY iz BG-a pocetkom decembra za 388e. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 20, 2012 vec 2 sata pokusavam da udejm, pao im server izgleda, jesi uzeo ti? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 20, 2012 Nisam nista uzeo jos uvek. Ja sam malo ogranicen vremenom na kraj novembra - pocetak decembra i kraj marta, i to na max 7 dana - pa ako naletim na nesto bas bas jeftino za NY. Da ne znas mozda jel moguce nekako iskoristiti oba koda? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 20, 2012 evo ja sam uspeo posle 2 sata, uzeo bolonja abu dabi london, sad cu pokusati za drugi.. Edit: ima li fora za pretragu jeftinijih varijanti? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 20, 2012 Jos da postoji nacin da se nekako iskoriste oba koda za isti let Jeste, pa da onda ispadne jos da ti Alitalia plati da letis Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 20, 2012 Bogami, uspelo je Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 20, 2012 Jos da postoji nacin da se nekako iskoriste oba koda za isti let Jeste, pa da onda ispadne jos da ti Alitalia plati da letis Sto da ne, ima i toga. Popust im je oko 240eur, tako da se multi-leg za abu dhabi moze kupiti za 0eur. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 20, 2012 Jest, to sam i ja zakljucio, ali, dupli popust je tesko izvodljiv Ali, evo sajt im je puko skroz, ko kupio, kupio, svaka cast! Nadam se samo da nece stornirati te karte. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 20, 2012 Povratak mi Z855 / Economy Wednesday, 27 March Abu Dhabi, Abu Dhabi International Airport, United Arab Emirates - 02.25 Wednesday, 27 March , Rome Fiumicino, Italy - 06.20 1340 miles ** AZ210 / Economy Wednesday, 27 March , Rome Fiumicino, Italy - 21.15 Wednesday, 27 March London, Hugh slow, United Kingdom - 23.05 500 miles ** hoce moci u rimu da se izadje da se ne ide do hitroa zbog vize sta mislite? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 20, 2012 Ne smem da kazem koliko sam karata uzeo ... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 20, 2012 reci kombinacije i datume da pazarimo jos koju ako moze, samo da ne otkazu.. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 20, 2012 BEG-MAD je 0.00, u decembru, uzeo za neke drugare Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 20, 2012 koji period prvi vikend. koristi kayak ili tako nesto da nadjes konkretne letove prvo... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 20, 2012 kako proveriti validnost ovih karata, sumnjivo mi ovo... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 20, 2012 kako proveriti validnost ovih karata, sumnjivo mi ovo... bukiraj jednu za let u narednih par dana, pa ces znati empirijski. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 20, 2012 haha, pozvati predstavnistvo mozda? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 20, 2012 haha, pozvati predstavnistvo mozda? nikako ih ne zvati, dok je akcija vazeca!!! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 20, 2012 haha, nema nista od ovoga... uzeo sam 6 karata haha Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 20, 2012 Ja uzeo za Istanbul za 0 evra. Samo, malo mi cudno, nisu mi uopste trazili podatke o kartici, vec samo mejl, na koji su poslali rezervaciju. Na japanskom Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 20, 2012 Ja uzeo za Istanbul za 0 evra. Samo, malo mi cudno, nisu mi uopste trazili podatke o kartici, vec samo mejl, na koji su poslali rezervaciju. Na japanskom pa da, zato sto nije bilo nista da se plati. uzeh i ja LON-IST, za milje - same day turnaround Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 20, 2012 Koji datumi za Istanbul? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 20, 2012 Koji datumi za Istanbul? u februaru, subota-nedelja ili prvi, ili drugi vikend... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 20, 2012 jel ostala jos neka destinacija da je povoljna da ugrabim i ja neki let dok traje akcija Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites