Followers 0

Vikend ekskurzije?

9 posts in this topic

Pozdrav svima!!! Nov sam na forumu, ali cuo sam nesto ranije za akcije kluba, i pre svega da POHVALIM ovu "instituciju" !!! Za "Putnicku kucu" se ne mogu naci reci hvale!!! Posto sam i sam vecito bio u akciji(kao muzicar serenade ziveo u inostranstvu), nisam bas imao prilike(niti potrebe) za ovakvim virtualnim pokretanjem avantura... Trenutno sam u ZR-u(rodni grad), pa po ovoj susnezici-u ravnici(ovo se i rimuje zvizhd) super je uz vase putopise i forum  :comp: "pobeci" u beli svet...

Da ne davim, sta kazete za organizovanje nekih - VIKEND EKSKURZIJA??? Vec sad, po zubatom suncu, zbrisati bar u neku setnju, neki planinarski dom, ne treba velika nadmorska visina, mozda Fruska Gora za pocetak, upaliti vatru...Mozda svaki drugi vikend, ili prvi u mesecu(da postane tradicionalno)...Radi druzenja pijjj, odrzavanja kondicije teg

Eto, mog skromnog predloga administratorima, dugoprugasima(vas ce ozbiljnije shvatiti), a ako je vama ovo dosadno - mozda da se mi - novajlije organizujemo...Verujem da su mnogi "ljubomorni" dok citaju putopise, cekaju lepo vreme, ali imamo kabanice, dobre cizme, a sve je lepse u ekipi :gossip:

Administratori, mozda da napisete godisnji plan - tradicionalnih(i koja to postaju) druzenja, da se pripremimo...?

ps. Ako ima medju vama nekih (ne)ozbiljnih muzikanata, za rad na autorskim pesmama, ili za tezgarenje(mozda sa suncem zbrisati na more, ili turisticko mesto), javite se porukom...

I naravno, za kraj  :yok: a i sta ce nam, jescemo  flowers::

Da budem konkretniji, evo primera:

*poslednjih godina mi pada na pamet - vratiti se na neka divna mesta iz skolskih dana, tkz. "nastave u prirodi"  :maddd: , ili neke maturske ekskurzije... To mu dodje kao - "VREMEPLOV EKSKURZIJA" !?! Moja licna zelja je LETENKA na Fruskoj Gori  :D Tamo sam bio negde '89. u cetvrtom razredu osnovne skole, i nikad vise, a tako je blizu...Sigurno, medju vama narode, ima onih koji se dobro secaju menze, koja se uvece pretvarala u salu za igranku? Ja i dan danas kad cujem Ciribiribelu od Dugmeta, kao neki flas back me osine i vrati u tu bezbriznu salu, gde su mnogi doziveli svoj prvi ples, mozda i stiskavac ili  :tt:

Naravno, ima tih lokacija ajoooj... Deliblatska pescara...Hajde malo, pomozite mi? Da li vam se svidja ova ideja? Otici, i osveziti uspomene, pobeci u proslost, od "afera sa mlekom" i gmo-a, kao Marty u filmu - Povratak u buducnost(inace moj omiljeni film iz detinjstva). :? Hajd' cao!!!

Dobrodošao na forum!

Što se tiče "godišnjeg plana" aktivnosti Kluba, tu su tradicionalno noćno planinarenje drugog vikenda u maju i tradicionalno livadarenje u oktobru. Prošvrljaj po sajtu i videćeš kako nam je bilo :)

Osim toga, više puta tokom godine se još organizuju okupljanja, posebno sad kad ide lepo vreme. Princip je sledeći: svako ko ima ideju, dobrodošao je da organizuje i sprovede istu u delo. Potom objavi detalje na forumu i prijavi se ko želi da se pridruži. Dešava se da se prijave i samo dva čoveka, ali i da dodje 30ak.

U prevodu... slobodno osmisli konkretnu akciju, sa konkretnim datumom i objavi poziv na forumu, pa da se okupljamo...  :mah:

Da ne davim, sta kazete za organizovanje nekih - VIKEND EKSKURZIJA???

Ajde da se okupimo negde u ZR-u da zderemo pivo? :Dpijjj

Џаба кад нема више Зрењанинског ни Тут Гута. Кад смо већ код пива има добро точено Штајгер (ако се добро сећам имена) у једној пицерији, а и пица је једна од бољих које сам јео.

Da,nazalost...imamo jednu od najstarijih pivara ovde (za one koje ne znaju zrenjaninska pivara je osnovana 1745.;cak pre Gimnazije ovde!Hehe),ali - ne radi.Bruka i sramota... :bang:

A taj slovacki Stajger si mozda zdrao u onom cudu blizu fakulteta (ne znam mu ime,ne zalazim tamo).

Pino?U centru (Svetosavska,onaj budzak)?Sto je vise nema?

Tj. ima i dalje tog pristora,ali sad je sa drugim imenom (posle smrti onog momka).

Улица се зове Константина Данила. Паралелна са Београдском. Сад сам погледао на интернету како се зове улица јер сам до сада знао само где се налази. Нисам из ЗР али га познајем добро у смислу да знам где је шта, али од улица знам називе само оних важнијих. Иначе, ћале ми је из Лазарева, несуђеног Младићева.  ;D

Фин је локал, а пица им је стварно одлична, а није ни скупа. Имају праву пица пећ на дрва.