Posted February 27, 2013 POMOĆ- Rezervisala sam karte 24.2. i odabrala plaćanje bankovnom doznakom, u povratnom mail-u mi je pisalo da mora da se uplati u roku od 24h, ali to nisam uradila. Da li je sada kasno? Hvala unapred!!! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 27, 2013 Hvala na brzom odgovoru Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 28, 2013 Mala ilustracija kretanja cena Wizzove karte Milano - Bud, 14. april. Pratim tu kartu još od novembra i u početku je cena za večernji let bila 23.990 ft, pa je otišla na čak 34.990 ft. Onda je negde u januaru počela da pada i sada je 9.990 ft. 15. april je isto jako varirao i bio čak u jednom momentu 5.990 ft. A pošto je to nedelja kad se održava Salon nameštaja u Milanu, nisam ni očekivala da padne značajnije, ali eto jeste. Znam da nema pravila kod lou kostera, ali možda nekome bude od koristi. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 2, 2013 Jao ja bas sada imam taj problem Ako neko moze da mi pomogne sto pre, bila bih zahvalna Radi se o tome da sam jutros htela da rezervisem 3 karte za Brisel, medjutim ipak sam se odlucila da veceras to uradim i videla sam da je cena skocila za 2200 ( sto je ukupno 6600 za sve tri karte... E sad, zanima me da li neko zna DA LI IMA SANSE DA SE CENA VRATI NA STARU ILI CE SE POVECATI JOS VISE???? Kakva su vasa iskustva??? Let je 31.03. znaci ima skoro mesec dana... da li da cekam ili da rezervisem odmah??? POMAGAJTE STO PRE!!!! )) Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 2, 2013 Mozda pojeftini, ali to je stvar kocke. A mozda poskupi jos toliko. Nema mnogo oklevanja kad je low cost u pitanju. Cim ti se ucini povoljno, odma pazaris karte. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 3, 2013 Evo cene pića i hrane u wizz-u http://www.sendspace.com/file/bbnes4 http://www.sendspace.com/file/d2gnjk http://www.sendspace.com/file/3j0mwq Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 3, 2013 Jel neko jede /pije u Wizz-u ? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 3, 2013 Jesam jednom ili dva puta jer sam znala da ce voda na aerodromu biti skuplja od one u Wizzu ili tako nesto, a uzasno sam bila zedna. Ali nisam jela sendvice, supe i tome sl. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 3, 2013 Jao ja bas sada imam taj problem Ako neko moze da mi pomogne sto pre, bila bih zahvalna Radi se o tome da sam jutros htela da rezervisem 3 karte za Brisel, medjutim ipak sam se odlucila da veceras to uradim i videla sam da je cena skocila za 2200 ( sto je ukupno 6600 za sve tri karte... E sad, zanima me da li neko zna DA LI IMA SANSE DA SE CENA VRATI NA STARU ILI CE SE POVECATI JOS VISE???? Kakva su vasa iskustva??? Let je 31.03. znaci ima skoro mesec dana... da li da cekam ili da rezervisem odmah??? POMAGAJTE STO PRE!!!! )) Mislim da ce karta ici na gore jer se priblizavaju uskrsnji praznici. Mi smo isli prosle godine pocetkom aprila i nisam mogla da nadjem nikakve povoljne letove preko Wizza, pa smo isli Ryanom za neku sicu iz Budimpeste. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 3, 2013 31. marta je katolicki Uskrs, tako da je za ocekivati da cene tad budu vise. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 3, 2013 ee, ljudi, puno vam hvala ipak cu ja sada rezervisati, nije mi uopste palo na pamet to za katolicki Uskrs.... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 7, 2013 Da li je neko do sada uplaćivao novac na Wizz account i kako je to uradio? Zvao sam call center, ali tamo mi se javio neki zbunjeni, pola ga nisam razumeo. Sad nađoh na sajtu brojeve računa za uplatu, ali pošto nisam baš siguran, bolje bi bilo da mi pojasni neko detaljno. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 7, 2013 POMOĆ- Rezervisala sam karte 24.2. i odabrala plaćanje bankovnom doznakom, u povratnom mail-u mi je pisalo da mora da se uplati u roku od 24h, ali to nisam uradila. Da li je sada kasno? Hvala unapred!!! Ja prekjuce uplatio bankovnom doznakom posle 6 dana i danas mi stigla potvrda da je proslo, tako da ljudi bez brige. Jel moze sa Visa electron(Srpska banka) da se plati prtljag? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 7, 2013 moze kojom oces, samo da je osposobljena za placanje na netu Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 7, 2013 ...Nisu gadljivi na pare ni u kojem obliku Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 10, 2013 pozdrav svima! jedno pitanjce-jel to vishe ne treba 2 primerka boarding pass-a, buducji da su passenger i airport copy na jednom listu? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 11, 2013 Da li su nesto menjali u vezi sa web check-inom? Posto gledam i nemam gde da upisem broj pasosa i ostale informacije. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 11, 2013 Jutros sam rezervisala dve karte za Rim za 4. jun, povratak 8. jun. Popodne ih platila bakovnom doznakom u unicredit banci. Kad sam stigla kuci, odem na sajt cisto da proverim vreme leta, kad rezervacije nigde. Odem na red letenja - a tamo letovi za Rim tek od 18. juna (pa negde do sredine septembra). Jutros je stajalo da linija krece krajem marta. Da li ovo znaci da su svi prolecni letovi otkazani? Ako se ispostavi da je tako, da li nude zamenu da drugi let bez doplate (meni bi odgovaralo da putujem i kasnije, ovaj datum sam izabrala zato sto je bio najpovoljniji)? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 11, 2013 Šta reći...otkad je redizajniran sajt oni stalno nešto menjaju u inf. dodaju,oduzimaju ,menjaju postojeći sadržaj, nikad nisi više skroooz siguran u to što oči vide...tako da je sve otprilike Ako ti i pomere let za kasnije -cena više neće biti najpovoljnija,zato što je već tada top sezona kad i Wizz pojača cene ...tako da ti sleduje i doplata...mada možda ti i vrate tvoj odabrani datum. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 11, 2013 je l moze neko da mi kaze koliko su rigorozni sto se tice zapremine tecnosti u rucnom prtljagu? da li je bas ovako kako su napisali da sme da se unese maksimum 100ml ili su malo fleksibilniji? kakva su vasa iskustva? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 11, 2013 Sve se svodi na onu pricu, koliko imas srece i na kom aerodromu se potrefis. Ali mislim da sto se tice tih tecnosti, sve sto je pakovano u ambalazu vecu od 100ml leti u kantu. Da vidis kad pocnu da lete dezodoransi, kupke, samponi, itd. Naravno, tebe nista ne sprecava da stavis omiljenu tekucinu u 5 flasica od 100ml. Mislim da nisu toliko strogi sto se tice onoga da sve to mora stati u kesu zapremine 1l. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 12, 2013 Dakle koliki su oni dziberi!!! Otkazali su sve letove za Rim u aprilu, maju i do sredine juna. Otkazali su dakle oko 40 letova!!! Trebalo je pocnu da lete od 5.4. Ja sam kupio karte vec za 9.4. I sta, sad ce mi ponuditi sredinu juna uz doplatu koja je otprilike duplo od onoga sto sam platio i smestaj u IT ce mi biti taman jos duplo skuplji??? Mogu da zaborave na moje pare i na ideju da cu im ikad opet platiti VIP. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites