Posted May 9, 2013 Ja obicno kupujem u Wiener Stadtische-u. Sad sam provjerila, ispadne te 8000 RSD. Koliko bi inace trebalo da kosta to osiguranje? pa ne znam, sad sam na UNIQA osiguranje poslala email da proverim cenu, rekose da ce mi u roku od 24h poslati predracun ,zato me i zanima iskustvo drugih Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 9, 2013 Nema potrebe da saljes mejl, sve mozes da uradis online, kako da proveris cenu, tako i da ga kupis. https://webshop.uniqa.rs/prod/ Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 9, 2013 Nema potrebe da saljes mejl, sve mozes da uradis online, kako da proveris cenu, tako i da ga kupis. https://webshop.uniqa.rs/prod/ ee Dragance hvala ti puno sad sam proverila 7708 rsd je za boravak od 79 dana na UNIQA osiguranju, znaci to bi trebalo da je prilicno ista cena kod svih osiguranja koliko se meni cini Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 9, 2013 Ne cini ti se dobro, ipak ima skupljih i jeftinijih Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 9, 2013 Ne cini ti se dobro, ipak ima skupljih i jeftinijih dakle ovo je jedno od jeftinijih po tvom misljenju ?? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 10, 2013 Koliko sam ja upucen, da. Proveri i ostale. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 13, 2013 Koliko sam ja upucen, da. Proveri i ostale. Dragance, moram opet da te iscimam , kupila sam on line kartu , sve zavrsila, ali mi je mudjuvremnu iskrsao neki porodicni dogadjaj pa moram da menjam datum povratka, dakle datum rezervacije,koja je procedura sad, obzirom da je cena karte za datum povratka skuplja nego sto je bila predhodna ,odlazak ostaje isti datum ?? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 13, 2013 E, to ti vec ne bih znao tacno u detalje reci. Pogledaj na sajtu Wizza kako to ide, ima tamo negde tabela sa svim taksama, medju kojima je verovatno i neka stavka koja se tice zamene datuma leta. Verovatno da ces morati da kontaktiras i njihov call centar, gde imaju posebnu tarifu za minut razgovora. Ili mozda mozes i sve sama da odradis preko svog naloga. Probaj uloguj se tamo, pa vidi ima li takve opcije. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 13, 2013 E, to ti vec ne bih znao tacno u detalje reci. Pogledaj na sajtu Wizza kako to ide, ima tamo negde tabela sa svim taksama, medju kojima je verovatno i neka stavka koja se tice zamene datuma leta. Verovatno da ces morati da kontaktiras i njihov call centar, gde imaju posebnu tarifu za minut razgovora. Ili mozda mozes i sve sama da odradis preko svog naloga. Probaj uloguj se tamo, pa vidi ima li takve opcije. ok, hvla ti puno Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 13, 2013 Koliko sam ja upucen, da. Proveri i ostale. Dragance, moram opet da te iscimam , kupila sam on line kartu , sve zavrsila, ali mi je mudjuvremnu iskrsao neki porodicni dogadjaj pa moram da menjam datum povratka, dakle datum rezervacije,koja je procedura sad, obzirom da je cena karte za datum povratka skuplja nego sto je bila predhodna ,odlazak ostaje isti datum ?? Evo, na sajtu wizza pise sledece: а) Промена времена лета и руте Путници могу да промене датум, време и руту свог лета путем интернета, преко позивног центра или путничких агената најкасније 3 сата пре тренутног заказаног времена поласка лета. Мораћете да платите административну накнаду и разлику у цени ако она постоји. Ако су доступна цена карте или применљиви порези, накнаде или таксе за нови лет нижи, биће рефундирана само разлика у порезима. Летови резервисани преко једне авио компаније која је део предузећа Wizz Air - Wizz Air Бугарска(шифра авио компаније 8Z), Wizz Air Мађарска(шифра авио компаније W6) или Wizz Air Украјина (шифра авио компаније WU) – не могу се заменити за летове које обавља друга авио компанија која је део предузећа Wizz Air. Домаћи летови се не могу заменити за међународне летове и обрнуто. naknada je sledeca: Накнада за промену лета путем сајта wizzair.com По лету, по путнику 3300 RSD Ovo nije bilo tesko pronaci na wizzovom sajtu, tako da nemojte uvek cekati na gotovo, probajte nekad i sami nesto da pronadjete, pogotovo sto na wizzovm sajtu imate i srpski jezik. Ako si kartu platila manje od 3300 dinara, isplati ti se vise da jednostavno se ne cekiras za odlazni let i napravis novu kartu u jednom smeru. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 14, 2013 Ima li neko da je (češće) leteo na liniji temišvar-bergamo wizzom, i zna li da li je taj avion uglavnom kretao na vreme? kapiram da jeste jer je to prvi let ujutru al reko ipak da pitam.. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 14, 2013 idem jedno cetiri puta godisnje i nikad nije bilo problema iz Temisvara, ali je iz Bergama bio problem jednom, zbog strajka u Grckoj - kako su mi objasnili avion koji je trebao da leti na liniji Bergamo Temisvar je prvo imao let iz Grcke ka Rumuniji pa posle za Bergamo. Ali, to se desilo samo jednom Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 14, 2013 Je li neko leteo na liniji Beograd-Basel-Mulhouse? Posto letim tamo uskoro interesuje me cija je granicna kontrola na tom aerodromu, francuska ili svajcarska? Ili zajednicka? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 14, 2013 Ne znam kakve veze ima da li je svajcarska ili francuska kontrola? Ako malo pogledas mapu, videces da se sam aerodrom nalazi na teritoriji Francuske, pa je logicno da kontrola bude francuska. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 14, 2013 Mozes da biras izlaz Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 14, 2013 @abraskas, hvala @Dragance, ma pitam onako, cuo sam da su svajcarci malo rigorozniji i da postavljaju dosta pitanja, a i nije mi bas prijatno da me neko ispituje na granici, uvijek se paranoisem bespotrebno... Da znam da je aerodrom na francuskoj strani, ali je ustvari zajednicki za obje drzave tj. njime upravljaju i francuska i svajcarska. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 15, 2013 На швајцарском прелазу је већа гужва, ја бих ти из тог разлога саветовао да идеш на француски прелаз Путовао сам тамо пре 3 месеца, прошао швајцарску контролу, нико ме ништа није питао. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 15, 2013 nemoj da izlazis kroz francusku stranu, ako ides u svajcarsku.. tamo gde ides, tamo treba da izadjes, da ne bi tumarao i trazio prevoz, koji nema veze jedan sa drugim, tj morao bi kroz aerodrom da se vracas da bi uhvatio bus za svajcarsku.. na polovini aerodroma postoji "prelaz" izmedju francuske i svajcarske strane, gde stoje francuzi, koju su smarali kada se islo nazad za Bg pre check-ina, a neko od nas otisao u taj deo aerodroma sa koferom.. pitali da li ima sta da se prijavi i slicne neubloze, hteli da otvaraju kofer, kao "ulazite u francusku".. svajcarci ni na dolasku (ni odlasku) nisu pitali nista, zapravo nista sto ne pitaju i drugi, naprotiv (o svedjanima necu, cekalo se sat vremena u Malmeu na pasosima, a radila 3 saltera..debiluse su pitale svakoga po 5 pitanja i to tim tempom, ocigledno, da se red nije pomerao uopste).. drugim recima, nema pravila.. sto se Miluza tice, znaci, izadji na onu stranu gde ides zapravo, moj ti je savet..i u svakom slucaju tamo gde udjes u zemlju, tu i izadji kad se budes vracao.. da te ne bi zapitkivali gde si bio, zasto se vracas odatle itd.. iako je potpuno validno da se kreces unutar sengena gde god, al svejedno, ako hoce, mogu da smaraju.. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 15, 2013 Ma imam samo transfer na tom aerodromu, imam let za Tuluz nakon par sati, tako da mi je svejedno zapravo kuda cu izaci. Ali sad mi nije jasno kuda posle pasoske kontrole i kada pokupim prtljag, kako stizem na odlaske, tj da li prelazim sa jedne strane aerodroma na drugu ili? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 15, 2013 Ne znam kakve veze ima da li je svajcarska ili francuska kontrola? Ako malo pogledas mapu, videces da se sam aerodrom nalazi na teritoriji Francuske, pa je logicno da kontrola bude francuska. Ocigledno da za ovaj aerodrom postoje posebna pravila, a da moja logika i komentar nisu bili na mestu Izvinjavam se Sad sam barem nesto novo naucio ako me put navede na taj aerodrom. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 16, 2013 20% popusta danas za clanove wizz cluba povodom devetog rodjendana. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 16, 2013 sad je boarding pass na jednom listu??? jao al sam se uplasilaa,vidim boarding pass i pise mi 1small cabin bag,i sa strane pise checked in baggage 1.vec sam pomislila da sam uzella onaj mali kofer greskom... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 16, 2013 Jedno pitanjce...Kupio sam wizz klub clanstvo prosle godine pocetkom oktobra, a sad mi pokazuje da je isteklo. U cemu je fora, ako traje godinu dana? Samo da izvestim kako se zavrsilo. Dobio sam mejl 10-og maja: "Thank you for contacting our Customer Relations Department. We are very sorry for occurred situation and please kindly note that our IT department started investigating the issue. In this exceptional case, we have extended your membership in Wizz Discount Club for the next 8 months. You membership is now valid until the 2nd of November 2013 as you were not able to use the discount prices. Thank you for your time and understanding. Should you have further questions, please do not hesitate to contact me." Dakle, produzili su mi clanstvo za nesto vise od mesec dana, u odnosu na datum kada je trebalo da istekne. Da je nekom bilo hitno, sigurno se ne bi usrecio sa brzinom odgovora. Al na kraju ipak uzedoh karte po ceni koja mi je odgovarala. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 17, 2013 sad je boarding pass na jednom listu??? Jeste. 20% popusta kod wizza za sve 17-19.05. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 17, 2013 Ali i veća cena za pojedine letove. Meni je Beograd-Rodos-Beograd u periodu 10/24.08. isti koštao juče bez popusta, koliko i danas sa 20% Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites