Posted August 26, 2016 Ne kontam baš ni ja zašto to rade, ali dobro, bolje tako nego da je obratno. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 31, 2016 "Od maja 2017. avio-kompanija će uvesti linije iz Beograda do Fridrihštafena, Hanovera, Ninberga i Malte" sa TangoSix portala, upravo sad! Wizz vraća drugi avion i povećava broj linija Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 31, 2016 gledao sam gde je ovaj Fridrihstafen, na samoj granici sa Svajcarskom tako da verovatno taj deo pokrivaju. A blizu je i Lihtenstajn, 80 km, super prilika da se obidje. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 31, 2016 Jasno mi je da najviše gastarbajtera ima u Nemačkoj, ali da li samo oni treba da putuju??? Šest destinacija za Nemačku! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 31, 2016 Znaš kako im se fućka za putnike, bitan im je samo profit što je i normalno. Mnoge destinacije za putnike su pukle, eto samo primer Rima, svisu pokusavali ali nema ljudi, ove linije su sigurica. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 31, 2016 (edited) Znam, ali baš je bezveze. Ako se uklopiš da putuješ tamo gde ima gastarbajtera, super. Ako ne, žao nam je. Pritom, nije mi jasna ta linija za Rim. Nekoliko puta sam išla što AirSerbijom, što Alitalijom i uvek je avion bio krcat, a ide svakog dana. Meni treba Bologna, ali to je već naučna fantastika Jedino Temišvar, a smučila mi se više Gea tours, baš prekjuče sam došla kombijem tipa "Firma Krstić" , putovanje trajalo 6 sati. Edited August 31, 2016 by Floria Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 31, 2016 Jeste da je mozda cimanje, sto ne odes vozom? Relativno su tacni i 14 evra povratna karta. Ne znam za Rim sta se desava, i wizz i easyjet je polomio zube. Ove destinacije nisu lose, moze sa nekim presedanjem za male pare da se ode bilo gde. Najjaca je Tuzla, dobili nove destinacije, Nemacke koliko hoces i Skandinavija, za neke gradove sam prvi put cuo. Ja se nadam da ce Ryan da poleti iz Bgda ili sl god iz Nisa da poveca broj destinacija. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 31, 2016 Jeste mi cimanje jer uvek idem sa dosta prtljaga, prvo od kuće do žel. stanice pa onda ono presedanje valjda u Vršcu, pa posle ne znam kako od žel. stanice do aerodroma u Temišvaru... Ovo za Ryan bi bilo odlično ako se desi, bar da povećaju konkurenciju. Ali ne bi me čudilo da ovi naši, izrazito skloni monopolu, postave neke neprihvatljive uslove sve u cilju zaštite AirSerbije. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 1, 2016 Ima za temisvar i Triosol travel Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 1, 2016 23 hours ago, Floria said: ne znam kako od žel. stanice do aerodroma u Temišvaru... Ima redovna gradska linija. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 3, 2016 On 1.9.2016. at 1:30 PM, jeleros said: Ima za temisvar i Triosol travel Hvala za ovu informaciju, nisam znala za Triosol travel. Da li je neko koristio, kakva su vam iskustva, kakvi su kombiji i usluga? Vidim da im je karta 10 tj. 15 evra skuplja od Gea toursa. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 3, 2016 Da li je neko otkrio kako na novom sajtu Wizza da promenim valutu u prvom koraku, tj. da vidim koliko košta karta pre nego što počnem sa rezervacijom? Ima sa leve strane, ali kad tu prebacim na EUR ništa se ne dešava sa cenom, i dalje je u lei (npr. za Rumuniju). Možda može na kraju rezervacije da se prebaci u EUR, ali to je malo kasno, zar ne? Hvala. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 3, 2016 Osedecu dok neko ne poveze Srbiju sa Spanijom. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 4, 2016 On Saturday, September 03, 2016 at 2:55 PM, Floria said: Hvala za ovu informaciju, nisam znala za Triosol travel. Da li je neko koristio, kakva su vam iskustva, kakvi su kombiji i usluga? Vidim da im je karta 10 tj. 15 evra skuplja od Gea toursa. Kolko je Gea do temisvara?5e? Trio voze ako se skupi 3putnika.nisam jos isla s njima Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 5, 2016 Pozdrav svima, nov sam na forumu, a vidim da ste jako azurni svi, i da hocete da pomognete 😀 Prvi put letim sa wizzom i platio sam kartu za koju sam dobio invoice, ali nakon par dana mi je stigla jos jedna faktura na neki iznos oko 20e. Pare sa racuna za drugu fakturu mi nisu skinute, i sad ne znam da li trebam i nju da platim i na koji nacin da li online ili na salteru pred put? Svaka 2-3 dana mi stizu promene o letu, ali koliko mogu da primetim ne menja se nista. Nakon prve promene, morao sam da menjam i sedista sto sam i uradio, i sada kada se logujem na fligt details mi pise da je let comfrmed. Da li je to sve ok, i da li je meni ostalo samo da se check in online i ostampam to kako bih mogao podici karte? Unaprijed zahvala Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 7, 2016 To što ti stiže su ponude. Prvi put čujem da si trebao da "menjaš sedište". Let ti je potvrđen ostalo su samo opcije. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 7, 2016 Jel zna neko da li ce skoro biti neki "vazan datum" Wizza - da ne kazem - popust? Rodjendan im je 19-20 maja, ali reko' mozda ima jos nesto? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 7, 2016 Juce su imali 20% popusta Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 8, 2016 Znam da su juce imali (tj. sada vec prekjuce), zato i pitam za sledece Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 13, 2016 Samo jedno pitanje u vezi cekiranja. Cekirao sam se za odlazni let malopre i odstampao onaj papir. Da li odmah treba da se cekiram i za povratni let ili da to uradim kada budem tamo (u Nemackoj) neki dan pred povratak. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 13, 2016 Ako je moguće možeš da se čekiraš i za povratak i odštampaš kartu. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 13, 2016 Hvala, cekirao se i za povratak.... da ne jurim kada budem tamo. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 28, 2016 Ako moze mala pomoc, nas 4 drugarice smo htele za memingem povratnu da uzmemo tamo za novembar, i bukvalno do juce sa prtljagom nas bi izaslo skoro 42 000, danas su karte duplo skocile, bile su 9000 sad su oko 18000, jel to normalno kod wizza , i da li postoji mogucnost da opet iste spuste, nisam videla da je bila neka promocija , a bas za jedan dan da duplo skoce... Hvala unapred , i da li je bolja neka kombinacija do Nisa, neki mini bus posto su karte od tamo 4000 povratna i da li ima nekk iskustva sa putovanjem iz bg do nisa pa avionom dalje Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 28, 2016 Verovatno ce za dan-dva biti promocija 20% popusta, pa su sad povecali cene Ima jos sanse da se spuste. Moguce je jos da su se karte prodale i da nema vise 4 karte po najjeftinijoj ceni, vec, recimo jos samo jedna, a ostale 3 su mnogo skuplje, pa kad odaberes za 4 osobe, izadje mnogo. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 28, 2016 I za 1 kad stavim je isto poskupela, bas sam poludela za 1 dan toliko, a tek krajem novembra putujemo, nemoguce da su rasprodali mozes tamo da biras sediste tipa 3 su zauzeta, najbolje da sacekamo, pa nakraju i iz nisa da odemo jeftinije nam je. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites