Posted February 22, 2006 Sakupite nešto otpadaka, skrpite brodić... koliko vidim, pošlo im je za rukom da u jednoj od svojih naprava preplutaju Atlantik... kad krećemo da pravimo brod? http://www.floatingneutrinos.com/ LP Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 23, 2006 E, ladno bilo na TV-u o ovim likovima pre neki dan. Cini mi se explorer, natioanl geographic ili tako nesto.... ultra! ..cega se sve ljudi nece dosetiti Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 24, 2006 evo ja sam vec pochela da skupljam plutajuce djubre iz coshkova svoje sobe iva Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 11, 2006 Eto ti sad, taman sam pomislio da sam nasao nesto interesantno, a topic vec ovde Hoce to od nespavanja i knjige... Uglavnom , genijalno Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 11, 2006 dobar nachin da se skrene paznja na neko djubrishte, or samting, skupish boce, napravish ovo chudo, doplovish od ns do recimo bg i eto ti medijske paznje ko u bajci... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 12, 2006 napravish ovo chudo, doplovish od ns do recimo bg Ja sam, veoma ozbiljno, za. Ukoliko bi se skupio tim vrlo ozbiljnih ljudi koji su spremni to da rade, mislim da je stvar sasvim izvodljiva. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 12, 2006 .gif' alt='::'> Ja sam za... samo javi na vreme kad krecemo! Mozemo iskoristiti svo ono silno djubre iz podzemlja Petrovaradina! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 12, 2006 U svako doba sam spreman za takvu i slicnu bizarnu i antologijsku dogodovstinu Posle mozemo zvanicno i simbolicno da pustimo djubre da u nase ime udje u Evropu bez pasosa i vize, posto mi vec ne mozemo (samo je Djerdap problem), mozemo i da ostavimo u nekom mulju za buduce narastaje da iskopavaju, ili da poklonimo ministarstvu za ekologiju kao prilog za buduci muzej reciklaze! U svakom slucaju, ideja je ali nemoj da ostane samo ideja. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 12, 2006 Moguci scenario: Sede neki ugodno zavaljeni na djubretu ?i ljuljuskaju se na talasima. Skladno zvizdukanje odbija se o zalutale galebove. Poneki prihvataju ritam: kud plovi ovo djubre! ?Ljudi se okupljaju na obalama, babe se krste i dovikuju: crna deco, silazte sa tog djubreta! ?Bebe zavidljivo gucu. :weed: I mi djubre za trku imamo, divi se prolaznik u patriotskom zanosu . ?Nase djubre, istine radi sa inostranim primesama, ?evoluira u najvece i najlepsije plovece djubre na svetu. ?Ulazi u Ginisa, i munjevito lansira nekoliko forumasa ?u odabrane politicke krugove. ? Ostali ucesnici akcije dobijaju Nobela za ekologiju, i sa novcem od nagrade, vise puta ,obiaze svet. .gif' alt='::'> ? - the HAPPY END- Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 13, 2006 e pa drago mi je da vam se svidela ova ideja, i ja sam naravno potpuno spreman da tako neshto i odradimo, a sasvim sam siguran da bi se josh nekoliko mojih prijatelja angazovalo oko toga...josh ako bi nahvatao nekog od drugara sa akademije da o tome naprave i dokumentarac moglo bi stvarno da postane i neshto vece... mislimo o tome... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites